OBS Beukenlaan
Image default
Relatie

Professionele hulp bij scheiding

Professionele hulp bij scheiding

Bij een scheiding komt meer kijken dan je denkt. Al helemaal wanneer je samen een koophuis en kinderen hebt. Want wie zorgt er voor de kinderen? En moet het huis verkocht worden, of kan één van ons de lasten zelf dragen? Dat zijn lastige vragen waar ieder scheidend stel bij stil staat. Daarnaast moet u natuurlijk bij nog veel meer zaken stil staan. Dankzij de professionele hulp bij scheiden in Haarlem, Alkmaar en omstreken wordt dit gehele traject een stuk minder vervelend.

Echtscheiding zonder ruzie

Het doel van Carent is een echtscheiding in Amsterdam en omstreken zonder ruzie. Al helemaal bij uit elkaar gaan met een kind is het heel belangrijk dat er geen ruzie is tussen de twee partijen. Wij hebben 2 kinderen. Bij Carent staan de kinderen altijd voorop. Zij zijn het belangrijkste in ons leven, ze zijn al jarenlang de spil van ons leven.

Heftige maar zorgvuldige periode

Een scheiding waar kinderen bij betrokken zijn vraagt om extra zorgvuldigheid. De kinderen hebben gedurende dit traject alle ondersteuning gekregen die ze nodig hadden. We willen immers dat ze zo weinig mogelijk mee krijgen van wat er allemaal aan de hand is. Dat is gelukt. Het zijn vrolijke zorgeloze kindjes. Daar ben ik de medewerkers van Carent echt ontzettend dankbaar voor. Carent is echt een aanrader.

https://www.carent.nl/