OBS Beukenlaan
Image default
Beauty en verzorging

Mooie, strakke en volle lippen door permanente make-up

Om mooie, volle en strak belijnde lippen te creëren kunt u kiezen voor permanente make-up op de  lippen. Permanente make-up geeft de mogelijkheid uw lippen voller te laten lijken of strak te laten belijnen. Bij permanente make-up lippen is er de keuze tussen een lipliner of full lips. Bij de lipliner wordt er een lijntje gezet om de lippen. Voor een mooier en natuurlijker resultaat is het aan te raden om de lipliner uit te laten schaduwen naar de binnenkant van uw lippen. Bij full lips worden de hele lippen ingekleurd met een kleur naar keuze. Deze kleur wordt altijd zorgvuldig samen met u uitgezocht. U heeft door de permanente make-up geen lipstick meer nodig, uw lippen hebben nu altijd een mooie kleur en uw lippen lijken voller. Permanente make-up op de lippen is geschikt voor elke leeftijd. Ook is het een uitkomst voor mensen met een hazenlip, asymmetrische lippen of hele dunne lippen.

Is permanente make-up en een tatoeage hetzelfde?

Wanneer men spreekt over permanente make-up op de lippen wordt vaak het woord lippen tatoeage gebruikt. Permanente make-up en een tatoeage is echter niet hetzelfde. Bij een tatoeage worden de pigmenten veel dieper in de huid gezet. Hierdoor blijft een tatoeage levenslang zitten. Bij permanente make-up worden de pigmenten veel minder diep aangebracht, namelijk in de eerste huidlaag. Bij permanente make-up zal de kleur na ongeveer 2 jaar gaan vervagen en zal de make-up weer bijgewerkt moeten worden. In uw gezicht geeft permanente make-up een veel zachter en natuurlijkere uitstraling.

Salon Easy Beauty, ervaringsspecialist in het zetten van permanente make-up

Wilt u permanente make-up in Tilburg of in de omgeving van Tilburg laten zetten? Een zeer ervaren salon in het zetten van permanente make-up is Easy Beauty. Salon Easy Beauty is gelegen in ’s Gravenmoer, een klein plaatsje vlakbij Tilburg. Eigenaresse Bettina heeft jarenlange ervaring, is zeer betrokken bij haar klanten en werkt zeer nauwkeurig. Op onze site kunt u foto’s bekijken van behandelingen met permanente make-up. Alle foto’s zijn onbewerkt zodat u een goed beeld krijgt van het werkelijke resultaat.

https://www.easy-beauty.nl/