OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Headshop-producten van de hoogste kwaliteit bij 24high.nl

Headshop-producten van de hoogste kwaliteit bij 24high.nl

Als u op zoek bent naar de beste collectie headhop-producten, hoeft u niet verder te zoeken. 24high selecteert al haar producten met de grootste zorg. Ze testen alle producten zelfstandig in hun eigen flagshipstore en pas als ze  de test doorstaan, nemen ze ze op in onze online store. Ze werken er hard aan om de beste online headshop van Europa te zijn!

Luchtdicht verpakken

Je kunt verschillende soorten grinders kopen in hun online winkel. Grinder is een maler om al je rookproducten zoals marihuana, gehakt of kruiden  te malen. Ze verkopen ook cliptassen. Iedereen kent ze: ze zijn luchtdicht en afsluitbaar. Ideaal voor het bewaren van hasj of andere kruiden. Gripbags zijn ook online verkrijgbaar in de webshop van 24high.

Allerlei benodigdheden voor de ervaren roker

Vroeger werd pijproken meestal met een pijp gedaan. Tegenwoordig worden pijpen nog steeds gebruikt om tabak, marihuana of kruiden te roken. Ze zijn in de online winkel van 24high te bestellen in  verschillende kleuren en  materialen. Als roker heb je ook benodigdheden nodig. Je hebt bijvoorbeeld een lange vloei nodig om een slag te kunnen draaien. Dergelijke producten vind je in een grote selectie in hun headshop.

De beste in Nederland en Europa

Er zijn maar weinig “echte” headshops in Nederland, maar 24high is er één van. Er zijn alleen headshops die ook een assortiment “smartshop” producten aanbieden. In andere landen in Europa zijn er onafhankelijke headshops. De eerste headshop was niet in Nederland. Deze eer valt toe aan Amerika. In 1966 openden drie headshops hun deuren in San Francisco, New York en Texas. Dit was het resultaat van de opkomst van de hippiecultuur. De eerste headshop werd geopend door de Vietnamveteraan Ron Thelin en heette “The Psychedelic Shop”. De Nederlanders ontdekten al snel de headshops en besloten dat ze dit beter konden doen. Headshops zie je tegenwoordig vooral in grote steden uit de UK, de USA en Nederland. Verschillende onderzoeken hebben gezegd dat de beste headshops in Nederland gevestigd zijn vanwege de kwaliteit van hun producten die ze verkopen.

24high.nl

Waar je voorheen naar een headshop winkel moest, bestel je vandaag de dag je headshop producten gewoon online. 24high verkoopt allerlei headshop-producten. Ze testen al hun producten onafhankelijk in hun headshop. Pas als ze slagen voor deze test, nemen ze het product op in hun online headshop. Jouw bestelling wordt veilig en discreet verzonden. Niemand zal weten dat je producten hebt besteld bij een online headshop. Geïnteresseerd? Kijk snel op hun website!