OBS Beukenlaan
Image default
Telefonie

Hippe Samsungs en iPhones tegen scherpe leaseprijzen!

Heb jij ook de beslissing genomen voortaan een mobieltje te huren in plaats van te kopen? We stellen je voor aan Swapphone, een uitstekend adres voor een lease iPhone. Geef je de voorkeur aan een Samsung? Ook jou is Swapphone graag van dienst. We sommen wat modellen op die je vandaag nog online zou kunnen bestellen:

-een Apple iPhone 6S 16 GB op iOs 10 met een 4.7 inch scherm;

-een Apple iPhone X 64 GB met 5.8 inch scherm en een dubbele camera om diepte vast te stellen;

-een Samsung S8+ met 64 GB geheugen en infinity display;

-een Samsung S10 met dynamic AMOLED en een scherm van 6.1 inch.

Voor deze telefoons en alle andere die je leaset bij Swapphone geldt dat je een laag, vast bedrag per maand betaalt. Een lader en laadkabel krijg je er natuurlijk bij. In principe kun je na de eerste drie maanden op ieder moment weer opzeggen. Wil je de meest scherpe prijs? Ga voor een jaarcontract en krijg een fikse korting!

Switch zo vaak als je wilt van phone

Iedere iPhone 11 lease die Swapphone online aanbiedt is zo goed als nieuw. Het zijn stuk voor stuk refurbished modellen die misschien een gebruikersspoortje hebben, maar uitstekend werken. Ze zijn van binnen en buiten helemaal nagekeken. Heb je na een halfjaar of na tien maanden behoefte aan een nieuw model? Of zou je willen switchen van Samsung naar Apple of andersom? Dat gaat bij Swapphone heel gemakkelijk en super snel. Je geeft door welke telefoon je wilt hebben en die wordt dan direct naar je verzonden. Zodra de nieuwe mobiel binnen is en je alle data hebt overgezet, stuur je de ‘oude’ phone terug. Aan zo’n swapp zijn geen kosten verbonden. Er is ook geen maximum aantal keren dat je mag swappen. Het kan wel zo zijn dat het maandbedrag verandert. Iedere telefoon heeft namelijk zijn eigen leaseprijs. De prijzen die online vermeld staan, zijn inclusief btw. Er komt dus niks meer bij.

 

https://swapphone.nl/