OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Prettige verloskundige in Delft, Rijswijk en omgeving

Ik ben momenteel zwanger van mijn eerste kindje, dus het was allemaal nieuw voor mij. Zo wist ik bijvoorbeeld echt niet wanneer ik op zoek moest naar een verloskundige in Delft, de plaats waar ik woon. Moet je wanneer je een positieve zwangerschapstest in handen hebt meteen bellen, of kan je ook nog een paar weken later bellen? Of pas als het bijna tijd is voor de eerste echo?

Ik had echt totaal geen idee. Dat was geen enkele probleem bij Verloskundigenpraktijk Otis. Ik heb gewoon even gebeld en mijn vragen voorgelegd aan de medewerker. De medewerkers hielpen me graag verder. Ook heb ik meteen een afspraak gemaakt voor de eerste echo. Spannend! In dit artikel vertel ik meer over deze praktijk.

Passende ondersteuning gedurende het hele proces

Wat ik heel erg fijn vind aan deze verloskundigenpraktijk, is het feit dat ze mij en mijn partner gedurende het hele proces zo goed én leuk mogelijk willen begeleiden. Het is immers zo leuk om zwanger te zijn, we willen dat de zwangerschap een leuke periode is waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

We kunnen altijd bij de medewerkers terecht als we vragen hebben, al is het midden in de nacht. Dat is wat de periode zo zorgeloos maakt. Zo hebben we al een keer midden in de nacht gebeld omdat ik wat bloed verloor. Gelukkig kon de verloskundige die toen dienst had me gerust stellen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Daarnaast worden we natuurlijk ook goed klaargestoomd voor de komst van ons meisje. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. EN ja, het is een meisje! Daar zijn we ongeveer 5 weken geleden achter gekomen tijdens de 15 weken echo. Morgen hebben we de 20 weken echo, dan komen we er achter of ons kindje geheel gezond is. Maar daar hebben we alle vertrouwen in.

Ook op zoek naar een verloskundige?

Ben je op zoek naar een fijne praktijk voor een verloskundige in Rijswijk, omgeving Delft? Dan raad ik zeker aan om je in te schrijven bij Verloskundigenpraktijk Otis.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/