OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Maak kennis met Zegelring voor u

Heeft u al eens gehoord van het bedrijf Zegelring voor u? Dit is een bedrijf waar u terecht kunt voor de meest mooie zegelring. Tot een zegelring voor heren in het goud tot aan een zegelring dames. Omdat zegelringen vaak een grote betekenis hebben, zijn het hele unieke pronkstukken.

Dan is het wel zo fijn om in zee te gaan met een juwelier die wel raad weet met dit ambachtelijk handwerk. De goudsmid van Zegelring voor u maakt de ringen geheel met de hand.

 

De voordelen van dit bedrijf

Dit bedrijf biedt vele voordelen:

  • Gecertificeerde edelsteenkundigen
  • Ontwerp uw eigen zegelring
  • Rechtstreeks geleverd vanuit het atelier
  • Afspraak op locatie

Compleet naar wens

Bij dit bedrijf is de keus helemaal aan de klant. Zo bepaalt u helemaal zelf welke kleur lagersteen u wenst en of u een zegelring met een familiewapen of een edelsteen er op wilt. Maar ook op het gebied van vormen en materialen is er heel veel keus! Wilt u een zegelring met de vorm van een hoekstomp vierkant, of juist ovaal of helemaal vierkant? En moet die zegelring geelgoud, witgoud, rosegoud of juist zilver zijn? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Professioneel advies

Juist wanneer er zo veel keus is, kunt u waarschijnlijk wel wat professioneel advies gebruiken. De edelsteenkundigen en de goudsmid adviseren u graag en delen hun kennis met u. Zo worden de verschillende gravuremogelijkheden tijdens het keuzeproces uitvoerig met u besproken. De medewerkers van Zegelring voor u doen niets liever dan begeleiden bij het samenstellen van de zegelring met daarop bijvoorbeeld het familiewapen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van Zegelring voor u. U kunt geheel vrijblijvend de brochure aanvragen of een afspraak maken. Wanneer u een afspraak maakt komen de medewerkers van dit bedrijf bij u langs om het aanbod te laten zien en de mogelijkheden te bespreken. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

https://www.zegelringvooru.nl/