OBS Beukenlaan
Image default
Auto’s en Motoren

Effectieve auto theorie dagcursus met 100% slagingskans

De beste cursus om te volgen om makkelijk je auto theorie certificaat te halen is de cursus van Gelijk Geslaagd. Wij bieden een zeer effectieve dagcursus aan waarbij je slagingskans 100% is. Iedereen die onze cursus al gevolgd heeft is erg enthousiast! Niet alleen ons slagingspercentage is erg hoog, doordat het een dagcursus is ben je ook nog eens zeer weinig tijd kwijt aan het behalen van je theorie certificaat. Waar veel mensen dagen zitten te blokken om hun theorie aangeleerd te krijgen ben jij dus binnen 1 dagje klaar wanneer je onze cursus volgt.

We geven onze theoriecursus op meerdere locaties door Nederland. Zo is er onder andere de theoriecursus Barendrecht, theoriecursus Den Haag, theoriecursus Den Bosch, theoriecursus Leiden, theoriecursus Gouda en nog vele andere! Door de vele verschillende cursuslocaties is het voor iedereen mogelijk de theoriecursus bij ons te volgen. Soms ligt de locatie waar de cursus gegeven wordt wat verder van de locatie van het CBR af. In dat geval brengen wij je naar de locatie van het CBR, je hoeft dus niet voor eigen vervoer te zorgen.

Geschikt voor iedereen vanaf 17 jaar

Je kan onze cursus al volgen vanaf je 17de . Op deze leeftijd mag je namelijk al examen doen bij het CBR. Let wel op, je theorie certificaat is anderhalf jaar geldig. Zorg er dus wel voor dat je binnen die anderhalf jaar je praktijk examen haalt. Ook is onze dagcursus geschikt voor iedereen. De cursus zit slim in elkaar en is prima te volgen. Leren in groepsverband werkt altijd beter. De docent die lesgeeft is heel relaxed en weet je de theorie zo aan te leren dat je het goed kunt onthouden. Heb je faalangst, concentratieproblemen of ADHD? Ook dan kan je gewoon aan onze cursus deelnemen. De docent heeft alle tijd voor je om al je vragen te beantwoorden. Door de herhaling van de stof blijft alles goed in je hoofd hangen. Iedereen die onze cursus volgt zal zelfverzekerd en vol vertrouwen aan het examen beginnen.

Makkelijk slagen? Schrijf je in!

Dus, wil jij makkelijk slagen voor je auto theorie? Ga dan nu naar onze website en schrijf je in! Kies zelf een datum en locatie. Alle verdere informatie ontvang je van ons in de bevestigingsmail.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/