OBS Beukenlaan
Image default
Auto’s en Motoren

Paruzzi levert grote en kleine VW Classic onderdelen van topmerken

Kever onderdelen en VW Type 3 onderdelen heeft Paruzzi altijd op voorraad. Op dit moment kun je voor je Beetle bijvoorbeeld het volgende bestellen:

-afdichting tussen tank en carrosserie van het eigen Paruzzi label;

-benzine tank aansluit set 6 mm (inclusief zeef) ook van het Paruzzi merk;

-EMPI Bobcat uitlaat zwart met RVS demper (41 mm buis diameter);

-Vintage speed extreem verlaagde RVS classic sport uitlaat;

-Paruzzi achterlicht chroomring afdichting (per paar).

 

VW Bus eigenaren kunnen de volgende parts binnen een paar dagen al in huis hebben:

-EMC RVS bolkop cilinderschroef met kruisgleuf (10 stuks);

-Paruzzi versnellingsbak vulplug (M24 x 1.5);

-Paruzzi velgsloten voor bouten met 57 graden kraag (4 stuks);

-GEMO handremkabel rechts (per stuk);

-Accumate acculader / druppelaar 6/12 volt.

Zoals je ziet, worden sommige items per paar of meer geleverd. Heb je nog meer stuks nodig? Voel je vrij net zoveel aan te schaffen als je wilt. 

Paruzzi.com; voor bestellingen en technische info

Als je net je allereerste klassieke Volkswagen hebt gekocht, zul je in Paruzzi een goede partner vinden. Allereerst kun je 24/7 online alles bestellen wat je nodig hebt: onderdelen, accessoires, onderhoudsproducten, gereedschappen en merchandise. Daarnaast is Paruzzi een uitstekend adres voor technische informatie. Zo zijn er buitenlandse en Nederlandse technische boeken, historie boeken en tijdschriften in de aanbieding. Via de website zijn allerlei handleidingen te downloaden. Voor installatie en onderhoud van een Kevermotor bijvoorbeeld of een Karmann Ghia accu. Op de site staan tools om specifieke gegevens over jouw wagen te achterhalen. Denk onder meer aan bouwjaar- en motorherkenning en versnellingsverhoudingen. En dan is er ook nog het Paruzzi Magazine. Je kunt alle edities online raadplegen, maar ook downloaden zodat je er op een rustig moment in kunt lezen. Zit je met een vraag die je zo gauw niet beantwoord ziet op de website van Paruzzi? Schroom niet om contact op te nemen met de klantenservice. Het Paruzzi-team vindt het leuk van je te horen. Alle kennis die er is, wordt maar al te graag gedeeld! Paruzzi is bereikbaar op telefoonnummer 0113-503555 en emailadres sales@paruzzi.com. De bereikbaarheidstijden staan online vermeld.

https://www.paruzzi.com/