OBS Beukenlaan
Image default
Auto’s en Motoren

Het lastige CBR motortheorie-examen binnen 1 dag halen dankzij Motorcursus.nl

Bij Motorcursus.nl reiken wij jou alle middelen toe zodat jij na 1 dagje leren direct kan slagen voor het CBR motor theorie examen. De motor theorie wordt jou door ons zo goed aangeleerd dat zo goed als iedereen bij de eerste poging slaagt voor het examen. En dat is best een prestatie, al zeggen we het zelf, want het CBR examen is zeker niet makkelijk.

Eerst theoriegedeelte, dan praktijkgedeelte

Het eerste onderdeel voor het behalen van het motorrijbewijs betreft het theorie gedeelte. Voor de motor theorie moet je eerst geslaagd zijn voor je op mag voor het motor praktijkexamen. Om veilig de weg op te kunnen moet je alle verkeersregels kennen en verkeersinzicht hebben. Op het theorie examen kun je laten zien dat je dit hebt. Aan dit examen mag je deelnemen vanaf de leeftijd van 17 jaar. Voor het praktijkexamen moet je een leeftijd van minimaal 18 jaar hebben. Vanaf je 18e mag je examen doen op een lichte motor, vanaf je 20e op een middelzware motor en vanaf je 21e op een zware motor. Het behaalde theoriecertificaat is anderhalf jaar geldig, binnen die tijd red je het dus makkelijk om te slagen voor het praktijk gedeelte.

Voor het maken van het theorie examen krijg je 30 minuten de tijd. Heb je extra tijd nodig? Dit kan je aanvragen, indien goedgekeurd krijg je 45 minuten voor het maken van het examen. Het examen bevat 50 vragen en 2 testvragen. In totaal moet je 44 vragen goed beantwoord hebben. Na het volgen van onze eendaagse cursus zal dit voor jou geen enkel probleem zijn!

Leerzaam en effectief ochtendprogramma

Tijdens een effectief ochtendprogramma, bijvoorbeeld bij de motortheorie Amsterdam, leer je de basis van de motortheorie uitstekend aan. De docent leert je manieren waarop je de theorie super goed kunt onthouden. En omdat je aansluitend aan de theoriecursus het CBR examen gaat maken, zit alle lesstof nog lekker vers in je hoofd tijdens het examen.

Wil jij ook in 1x slagen voor het motortheorie examen en hier maar 1 dagje voor hoeven te leren? Geef je dan direct op voor één van onze motor theoriecursussen!

https://www.motorcursus.nl/