OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Huawei biedt de nieuwe Huawei MateBook D15

Huawei heeft de nieuwe HUAWEI MateBook D 15 laptop aanbieding, met een volledig scherm en een nieuwe 11e generatie Intel Core-processor. Ondersteuning van samenwerking op meerdere schermen om de notebook slimmer dan ooit te maken en ongelooflijke prestaties te leveren in alle scenario’s, van virtuele lezingen en productiviteit onderweg tot multimedia-ervaringen.

HUAWEI MateBook D-functies

De HUAWEI MateBook D heeft een 15,6-inch full HD IPS ontspiegeld scherm dat het kenmerkende full-view-ontwerp van de serie behoudt, met een scherm-tot-lichaamsverhouding van 87 procent met een 16:9-beeldverhouding die echt meeslepende filmische ervaringen. Het scherm met een resolutie van 1920 x 1080 heeft de TÜV Rheinland Low Blue Light-certificering en Flicker Free-certificeringen doorstaan, waardoor gebruikers een comfortabele kijkervaring hebben. Het lage niveau van blauw licht helpt de vermoeide ogen te verminderen die verband houden met langdurig beeldschermgebruik.

De nieuwe HUAWEI MateBook D 15 is een voorbeeld van Huawei’s “Pure Shape”-ontwerpfilosofie en heeft een minimalistische look met strakke, verfijnde lijnen die door de metalen behuizing lopen, waardoor een ingetogen uiterlijk in klassiek Space Grey ontstaat.

Elke HUAWEI MateBook D getuigt van Huawei’s toewijding aan kwaliteit en het bereiken van uitmuntende fabricage. Met de notebook die slechts 1,56 kg weegt en slechts 16,9 mm meet op het dikste punt, is reizen met hem moeiteloos, en de rijke reeks poorten langs de zijkanten van het apparaat maken het ideaal voor elke dagelijkse taak die nodig is.

Voor jonge consumenten is een pc niet alleen een hulpmiddel om werk gedaan te krijgen, maar ook een entertainment platform. De HUAWEI MateBook D 15 wordt aangedreven door een nieuwe 11e generatie Intel Core-processor, gebouwd op de 10nm SuperFin-technologie. De quad-core processor met acht threads heeft snellere prestaties dan zijn voorgangers en kan alledaagse gebruiksscenario’s moeiteloos aan. Ondertussen biedt een geïntegreerde Intel Iris Xe Graphics-functie grafische prestaties die wedijveren met discrete tegenhangers op instapniveau.

HUAWEI MateBook D-specificaties:

de nieuwe notebook kan worden geconfigureerd met maximaal 16 GB DDR4 dual-channel geheugen voor sneller lezen en schrijven. Het wordt ook geleverd met een NVMe PCIe high-speed SSD om de algehele systeemprestaties verder te verbeteren. Met een druk op de Fn- en P-toetsen kunnen gebruikers de prestatiemodus inschakelen voor meer veeleisende apps. Een geavanceerd koelsysteem met de HUAWEI Shark fin-ventilator met hoge dichtheid en twee heatpipes maakt gebruik van het bionische ontwerp om ervoor te zorgen dat de HUAWEI MateBook D 15 stabiel presteert onder belasting. Bovendien heeft de HUAWEI MateBook D 15 een nieuwe Wi-Fi 6-netwerkinterfacekaart met een ontwerp met twee antennes voor een snellere en stabielere internetverbinding.

De verbeterde Huawei Share-functionaliteit blijft apparaat- en platformonafhankelijke functies bieden waarmee gebruikers tegelijkertijd kunnen profiteren van Windows- en Android-apparaten. Met een enkele tik kan een smartphone worden aangesloten op de HUAWEI MateBook D 15 en worden bediend met randapparatuur die is aangesloten op de notebook. Gebruikers kunnen documenten bewerken die op beide apparaten op de pc zijn opgeslagen, bestanden over interfaces slepen om bestandsoverdrachten te starten en naadloos spraak- en videogesprekken opnemen via de notebook. Bovendien ondersteunt de HUAWEI MateBook D 15 tot drie gelijktijdig actieve mobiele apps om de voordelen van productiviteit op verschillende apparaten te maximaliseren.

De AC-adapter die bij de HUAWEI MateBook D 15 wordt geleverd, ondersteunt HUAWEI SuperCharge voor het snel opladen van compatibele Huawei-smartphones. Achterwaarts opladen blijft actief, zelfs wanneer de HUAWEI MateBook D 15 is uitgeschakeld, wat handig kan zijn als gebruikers onderweg snel een smartphone-batterij moeten opladen.

De HUAWEI MateBook D 15 levert indrukwekkend geluid met zijn aangepaste audio-algoritmen die een geheel nieuw niveau van onderdompeling bieden bij het kijken naar een film of gamen. Innovatieve Huawei-technologieën zoals de aan/uit-knop voor vingerafdrukken en de verzonken camera zijn ook beschikbaar op de HUAWEI MateBook D 15. notebook biedt meer aanpassingsvermogen voor gebruikers met een breed scala aan poorten die USB-C, HDMI en meer ondersteunen. Voeg daar nog de 16 GB RAM en 512 GB aan opslagruimte aan toe en gebruikers hebben alles wat ze nodig hebben om elke taak met gemak uit te voeren.