OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Letters in je huisstijl op de gevel

Als je een bedrijf hebt, dan is het als het goed is in een opslag duidelijk wat je huisstijl is. Het lettertype past bij je bedrijf en de kleuren ondersteunen dit geweldig. Om de huisstijl door te trekken is het mogelijk om gevelletters aan te schaffen. Gevelletters zijn letters die aan de geven van je bedrijf zitten. Op deze manier kan het bijvoorbeeld vanaf de (snel)weg te zien zijn. Hierdoor creëer je meer naamsbekendheid, en dit is natuurlijk wat je wilt als bedrijf zijnde. Wil je meer weten over gevelletters? Hoe dit te werk gaat en welke materialen mogelijk zijn? Lees deze blog dan snel verder! wij vertellen hier namelijk meer over. 

 

Uit deze letters kun je kiezen

Sierlijke letters van rvs, opvallende gevelreclame door een lichtbak of gespoten letters met verfsjablonen. Iedere vorm van gevelreclame brengt een eigen indruk met zich mee. Chique, trendy of sierlijk. Wat past bij uw onderneming? Het mooie van gevelreclame is dat u uw eigen huisstijl volledig kunt doorvoeren. De technieken zijn tegenwoordig namelijk zo goed, dat de kleuren precies goed uitkomen en dat letters in precies uw type kunnen worden gemaakt. Wilt u een deel van de gevel voorzien van bijpassende foto’s of ander beeldmateriaal? Ook dat is mogelijk. Enkele vormen van gevelreclame zijn foliebelettering van zelfklevende folies, gevelletters uit aluminium of kunststof of lichtreclame met LED-verlichting.

 

Meer informatie nodig?

Welke soort gevelreclame je ook kiest, het is aan te raden om de montage uit te besteden aan professionals. Niets geeft zo’n slechte indruk als haperende gevelreclame. De professionals van Bosman Reklame hebben bijvoorbeeld al veertig jaar ervaring in het bevestigen van de meest uiteenlopende soorten reclame. Zij begrijpen dus waar goede reclame aan moet voldoen en voorzien je graag van advies over ontwerpen, vervaardigen en monteren van uw gevelreclame. Heb je nog een vraag over de gevelreclame? Schroom dan niet en neem gerust contact op met een van specialisten. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een kijkje te nemen op de website van Bosman Reklame. Deze partij heeft veel informatie op de website staan waardoor je zeker al je antwoorden vindt.

 

https://www.bosmanreklame.com/