OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Meubelstoffeerderij

Miedema & Zn., een ambachtelijke meubelstoffeerderij

Bent u niet tevreden met uw meubels? Bijvoorbeeld omdat u ze niet meer mooi vindt, of omdat ze niet goed meer zitten? Maak kennis met Miedema & Zn., een ambachtelijke meubelstoffeerderij. Wij zorgen ervoor dat uw meubels perfect gestoffeerd worden. Daarmee hebben we jarenlange ervaring. Miedema & Zn. Kan u onder meer van dienst zijn door middel van het vullen van kussens of door uw meubels van een nieuwe stof te voorzien. Daarvoor hebben we een samenwerkingsverband met diverse leveranciers, waardoor we meubels van allerlei merken op professionele wijze kunnen stofferen! Bezoek gerust eens onze website als u benieuwd bent naar onze dienstverlening!

Meubels stofferen bij Miedema & Zn

Wij kunnen uw meubels op twee soorten manieren stofferen. Allereerst kan dat via de klassieke stofferingstechniek, waarbij we gebruik maken van ambachtelijke materialen. Aan de andere kant kunnen we op modernere technieken gebruiken, wat betekent dat moderne meubels op gepaste wijze worden gestoffeerd. Wij zorgen altijd dat we de juiste techniek gebruiken voor uw meubels, om deze zo authentiek als mogelijk te houden. Naast het stofferen van meubels zijn we ook gespecialiseerd in het restaureren van kasten, bureaus, tafels en andere meubels.

Over Miedema & Zn.

Miedema & Zn. Is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het stofferen en restaureren van meubels. Graag zorgen we ervoor dat uw meubels weer in optimale staat verkeren. Wij werken alleen met de beste materialen en hebben personeel in dienst dat weet waar ze mee bezig zijn. We leveren echte service en willen u daadwerkelijk verder helpen. Zo is ons streven om klachten binnen 48 uur te verhelpen.

Bezoek gerust eens onze website!

Benieuwd naar wat Miedema & Zn. Voor uw meubels kan betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op, of bezoek de website. Daar vindt u meer informatie over onze dienstverlening.

http://www.miedemaenzn.nl/