OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Netflix Originals

Netflix Originals

Netflix is ​​de grootste aanbieder van online films en tv-programma’s ter wereld. Het heeft veel originele films, documentaires en tv-shows die alleen op Netflix te vinden zijn. Hieronder vindt u een lijst met enkele van de beste Netflix Originals.

Netflix Originals Series

1) Stranger Things:

een groep kinderen die in de jaren tachtig in een klein stadje woont, begint een vreemde reeks verdwijningen te onderzoeken. Ze ontdekken al snel dat er een bovennatuurlijke kracht aan het werk is, en ze moeten hun eigen krachten gebruiken om het te stoppen.

2) Narcos:

Deze show vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van Pablo Escobar, een van de meest beruchte drugsbaronnen in de geschiedenis. Het geeft een kijkje in de drugshandel van beide kanten en hoe de zoektocht van één man naar de macht leidde tot een gewelddadige en bloedige oorlog.

3) Dark:

Deze sciencefictionthriller volgt de inwoners van een klein stadje die te maken hebben met de nasleep van een ramp met een kerncentrale. Ze ontdekken al snel dat er vreemde krachten aan het werk zijn en ze moeten een manier vinden om ze te stoppen voordat het te laat is.

4) Peaky Blinders:

Dit misdaaddrama volgt een bende criminelen in het Engeland van na de Tweede Wereldoorlog. De groep staat bekend om hun brutale methoden en ze zullen voor niets stoppen om te krijgen wat ze willen. Thomas Shelby, de leider van de bende, zal er alles aan doen om zijn familie te beschermen en zijn macht te behouden.

5) Black Mirror:

deze show is een verzameling duistere, verdraaide verhalen die de gevolgen van technologie onderzoeken. Elke aflevering is een op zichzelf staand verhaal en varieert van sci-fi tot horror. De show is een waarschuwing over de gevaren van technologie en hoe deze voor het kwaad kan worden gebruikt.

Netflix Originals Films

1) Red Notice:

Een Interpol-agent zit een meesterdief op het spoor en hij moet zijn persoonlijke gevoelens opzij zetten om hem te pakken te krijgen. Met Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot.

2) 6 Underground:

Een groep criminelen besluit hun eigen dood in scène te zetten om de mensen die hen onrecht hebben aangedaan, neer te halen. Ze worden een team van burgerwachten en ze zullen voor niets stoppen om wraak te nemen. Met Ryan Reynolds in de hoofdrol.

3) Extractie:

een huursoldaat op de zwarte markt moet de zoon van een misdaadbaas redden van een rivaliserende bende. Hij moet al zijn vaardigheden gebruiken om de klus te klaren, en hij zal zich een weg moeten banen door een leger van vijanden. Met Chris Hemsworth in de hoofdrol.


Bron: Streamplayers