OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Rijschool in Den Haag en Rotterdam

Ik heb mijn rijbewijs gehaald met behulp van Autorijschool Actief. Een rijschool in Den Haag en Rotterdam. Zij bieden persoonlijke begeleiding van proefles tot examen en er zijn ruime lestijdmogelijkheden. Mijn vaste ervaren en WRM gediplomeerde rijinstructeur was erg vriendelijk. Hij is al jaren rijinstructeur en legt alle verkeersregels en lesstof heel duidelijk uit.

Ruime lestijden

Het allerfijnste aan Autorijschool Actief is dat ik zelf mijn rijlessen mag inplannen. Je kan bij de rijschool lessen van maandag tot en met zaterdag tussen 7.20 uur ’s ochtends en 21.30 uur ‘s avonds. Ze hanteren dus hele ruime lestijden.

Rijles in Rotterdam en Den Haag

Een rijles in Rotterdam en Den Haag duurt 50 minuten en wordt gereden in blokken van 100 minuten. Je kan kiezen tussen een rijles van 50 minuten of een rijles in een blok van 100 minuten. Ik koos zelf voor het blok van 100 minuten. Omdat de rijles in Den Haag en Rotterdam dan verdiepende is. Zo bleef bij mij de lesstof beter hangen en hoefde ik de stof minder vaak te herhalen.

Motorrijles in Den Haag en Rotterdam

Naast autorijles geeft Autorijschool ook motorrijles in Den Haag, Rotterdam, Leiden en Gouda. De motorrijlessen duren 100 minuten en worden verzorgd op een parkeerplaats. Het motorexamen bestaat uit 2 onderdelen. Je oefent eerst de voertuigbeheersing, aansluitend volgt al het CBR examen. Als je slaagt mag je verder naar het volgende onderdeel: verkeersdeelneming.

Bij het onderdeel verkeersdeelneming word je getraind om vlot, vloeiend, sociaal en veilig deel te nemen aan het verkeer. Geïnteresseerd geraakt in een motorrijles in Rotterdam, Den Haag of in een van de andere plaatsen? Vraag dan een proefles aan.

Autorijschool in Rotterdam en Den Haag

Als je een flexibele rijschool in Rotterdam of Den Haag zoekt, is Autorijschool Actief de juiste keuze. Ze bieden handige lespakketten aan tegen scherpe prijzen. Een proefles van 100 minuten kost slechts €35,-. Meld je nu aan en haal net als ik snel je rijbewijs!