OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw persoonlijke diepvries-dienstverlener is Frigo Group

Frigo Group staat bekend als dé specialist op het gebied van opslag en/ of vervoer van koel- en diepvriesproducten. Van ijs, verse groenten, fruit en brood tot frites, vis- en vleeswaren: Frigo Group zorgt dat alles vers blijft en op de juiste plek terechtkomt.

Twee vrieshuizen

De twee vrieshuizen zijn gesitueerd in ’s-Heerenberg (nabij de Duitse grens) en Nieuw-Vennep (nabij Schiphol). Beide tactische plekken die zorgen voor snelle levering in Nederland en het buitenland. Als u zaken doet met Frigo Group Logistics krijg u een all-in-one-service. Wij leveren snel, efficiënt en op een klant- en milieuvriendelijke wijze. Jarenlange ervaring en een officiële certificering zorgen ervoor dat wij ons onderscheiden van concurrenten. Om de veiligheid van uw artikelen te waarborgen, hebben we op onze locaties camera’s aangebracht. Iedere drie maanden krijgen we bezoek van controleurs van de Nederlandse Voedsel- en Waren Autoriteit. 

Groupage mogelijk bij geconditioneerd transport

Betrouwbaar geconditioneerd transport kunt u overlaten aan Frigo Group. We kunnen alle mogelijke diepgevroren levensmiddelen opslaan en transporteren. En dat nationaal én internationaal. We proberen altijd zo goed mogelijk met onze klanten mee te denken en daarom kunt u gebruik maken van ons groupage-voordeel. In het kort komt dit erop neer dat we diverse goederenstromen bundelen en zo tot een lager prijskaartje komen.

Voor alle duidelijkheid: Frigo Group Logistics beschikt over IFS, ISO 22000- en HACCP-certificatie. Onder onze klanten bevinden zich zowel multinationals als MKB-ers. Tot onze diensten behoren onder meer: diepvriesopslag, orderpicking, containerafhandeling, invriezen en douaneafhandeling. Bent u benieuwd naar ervaringen van huidige klanten? Als u onze site bezoekt en klikt op het kopje ‘Klant aan het woord’ krijgt u meerdere oprechte belevingen te lezen.

http://www.frigogroup.com/