OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Vier huishoudelijke apparaten die niet langer in jouw huis mogen ontbreken

Vier huishoudelijke apparaten die niet langer in jouw huis mogen ontbreken

Als je denkt dat er in jouw huis al volledig is uitgerust, dan heb je waarschijnlijk nog niet rondgespeurt tussen het brede assortiment van Marskramer. Hier is van alles te vinden om jouw dagelijkse klusjes in huis een stuk eenvoudiger te maken. Ben je benieuwd welke huishoudelijke apparaten bij jou thuis misschien nog missen? Lees dan snel verder!

 

Kruimeldief

Vindt je het ook zo vervelend elke keer weer die grote stofzuiger tevoorschijn te halen, als het niet heel erg vies is in huis? Dan is het slim om in een kruimeldief te investeren. Hiermee krijg je kleine viezigheden snel weer schoon en het kost je nauwelijks tijd of moeite.

 

Ventilator

Nu de temperaturen weer stijgen, lopen veel mensen tegen het probleem aan dat het super warm wordt in hun huis. Niemand houdt van die plakkerige benen, het zwetende voorhoofd en muffe geurtjes. Voor de aankomende zomer mag daarom een verkoelende ventilator zeker niet ontbreken. Ze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, maar hebben allen het doel jou een verfrissende bries te geven. Of je nu op zoek bent naar een grote variant op een standaard, een torenventilator met afstandsbediening of liever een kleine tafelventilator koopt, er is van alles voor je te vinden.

 

Kledingstomer

Strijken is nu niet bepaald één van de leukste klussen in huis. Het kost ontzettend veel tijd als je een hele berg overhemden, T-shirts, broeken en colberts moet strijken. Een kledingstomer kan wellicht de uitkomst bieden als jij er snel voor wilt zorgt dat jouw kleding er weer strak uitziet. Ook biedt een kledingstomer diverse voordelen ten opzichte van een strijkijzer. Je kunt het stoomapparaat namelijk zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Op die manier kun je zelfs je gordijnen en tafelkleden weer netjes stomen. Bovendien is een stoomapparaat compact zodat je het overal mee naartoe kunt nemen. Op zakenreis en vakantie of naar een evenement waar je er verzorgd uit moet zien. Wist je trouwens dat een kledingstomer 99,9 % van de bacteriën door en vieze geurtjes uit kleding en andere stoffen verwijderd. Bijvoorbeeld uit de bank, poef, stoelen en het beddengoed.

 

Apparatuur voor mannen en vrouwen

Uiteraard wil je er zelf ook netjes en verzorgd bijlopen. Met een mooie krul in je haar of gestijlde haardos kun er de hele dag tegenaan. Ook voor mannen zijn er handige verzorgingsapparaten te vinden zoals een tondeuse of een baardtrimmer. Voor de dames is een handige ladyshave verkrijgbaar.

 

https://www.marskramer.nl/