OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van recruitment?

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van recruitment? 

Het is vandaag de dag niet eenvoudig om de juiste talenten voor openstaande functies te vinden. Doordat het aanbod enorm groot is hebben kandidaten meer keuze dan ook waardoor ze selectiever worden bij het uitkiezen van een baan. Wanneer je jouw werving en selectie helemaal zelf doet kan dit veel schelen in de portemonnee. Echter, wanneer dit betekent dat je niet kunt focussen op andere belangrijke organisatievraagstukken of wanneer je de expertise niet in huis hebt, kun je je afvragen of het wel écht zo goedkoop is. Een recruitment bureau inzetten om je te helpen bij het vinden van de juiste talenten voor de openstaande functies heeft behoorlijk wat voordelen. We zetten ze in dit blogartikel voor je op een rijtje. 

 

Het uitbesteden van recruitment

Wanneer je jouw recruitmenttaken uitbesteedt aan een recruitmentbureau is het recruitment in handen van mensen die gespecialiseerd zijn in het vinden van de juiste mensen. Ze weten precies waar ze moeten zoeken, ze hebben een enorme kennis van de markt en kunnen je vaak ook nog eens helpen met het voeren van de eerste gesprekken en met de uiteindelijke onderhandelingen. Wanneer jouw HR-afdeling niet de expertise of de capaciteit heeft om zelf intensief te zoeken naar nieuwe medewerkers biedt een recruitment bureau echt een uitkomst. Er zijn verschillende soorten bureaus. Wellicht wil je een recruitment bureau hoger opgeleiden omdat je op zoek bent naar een specifieke invulling van een functie en kun je gespecialiseerde hulp gebruiken. Je betaalt natuurlijk voor de werkzaamheden van een bureau maar veel bureaus werken met een no cure, no pay-policy waardoor je in ieder geval de garantie hebt dat er een nieuwe medewerker wordt aangenomen. 

 

Match for talent 

Match for talent is een recruitmentbureau die een persoonlijke en transparante werkwijze heel erg belangrijk vindt. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten vacatures, met name in de E-commerce, Retail en marketing en sales. Wanneer je terecht komt bij dit recruitment bureau zullen ze heel intensief met jou de wensen bespreken zodat ze echt de persoon vinden die jij nodig hebt. Ze gaan op zoek naar een perfecte match tussen bedrijf en kandidaat zodat beiden nog lang van een goede samenwerking kunnen genieten. 

 

 

https://www.matchfortalent.nl/