OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijke dienstverlening

Creëer een veilige werkomgeving met valbeveiliging

Veiligheid op de werkplaats moet te allen tijde gegarandeerd kunnen worden. Het is vanzelfsprekend dat u uw werknemers kosten wat het kost wilt beschermen en bedrijfsongevallen wilt vermijden. Beschikt u over een bedrijf dat actief is in de bouw of de techniek? Dan is de kans groot dat uw medewerkers op regelmatige basis op grote hoogte moeten werken. Omdat gevaar altijd in een klein hoekje zit, is het belangrijk voorzorgsmaatregelen te treffen, zoals het installeren van de juiste valbeveiliging. Zeker in de wintermaanden wanneer het glad is en kouder wordt, is het garanderen van een veilige werkomgeving van groot belang. Bent u op zoek naar een deskundige specialist die ervaring heeft in het creëren van veilige werkomgevingen? Dan bent u bij SkySafe op de juiste plek.

Horizontale, verticale en mobiele valbeveiliging

Om veilig te kunnen werken op daken en langs gevels, is betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige valbeveiliging onmisbaar. Een permanente of tijdelijke beveiliging is dan ook gelukkig op bijna ieder dak een mogelijkheid en komt in diverse soorten en maten. Denk hierbij aan horizontale, verticale of mobiele valbeveiliging. SkySafe hamert op het belang van veiligheid op de werkvloer. Vanuit deze noodzaak, hebben de professionals een breed dienstenpakket ontwikkeld. Zo bieden zij advies aan over het veilig werken op hoogtes en in afgesloten ruimtes, leveren en installeren zij valbeveiliging, maar inspecteren en onderhouden zij ook reeds geïnstalleerde constructies. Ook bedenken, produceren en leveren zij maatwerkoplossingen die gerelateerd zijn aan het veilig werken op hoogte. Maar ook voor klimvoorzieningen, installaties voor gevelonderhoud en dakrandbeveiliging kunt u de specialist inschakelen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in de diensten van SkySafe en zou u graag meer informatie inwinnen? Of heeft u specifieke vragen die u wilt stellen? Neem dan direct contact op met de professionals. Zij voorzien u graag van gedegen advies op maat, beantwoorden al uw vragen en laten u weten bij welke oplossing u het meest gebaat bent, gezien uw specifieke situatie.

 

 

Gerelateerde artikelen

Huur iemand in voor je interim HR-opdrachten

Supervisie door een outplacement bureau

Laat dit calculatiebureau een overzichtelijke MJOP opstellen