OBS Beukenlaan
Image default
Verbouwen

EPDM lijm voor het gewenste resultaat

EPDM dakbedekking bestaat uit Ethyleen, Propyleen en Dieen Monomeer en kan worden vergeleken met een rubbersoort. Zijn hoge elasticiteit is een kenmerkende eigenschap van deze dakbedekking. Bij deze dakbedekking zijn er verschillende soorten lijm beschikbaar, die het project compleet maken en zorgen voor de hoogste kwaliteit! Wanneer u gebruik maakt van de EPDM dakbedekking is de verstandigste keuze om te kiezen voor EPDM lijm en de klant de beste kwaliteit te waarborgen.

Dus bent u opzoek naar een lijm voor het leggen van uw dakbedekking? EPDM is de beste keuze door zijn hoge kwaliteit en positieve eigenschappen. EPDM lijm hecht goed aan het oppervlakte, en heeft ook een juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wanneer u EPDM lijm aanschaft bent u verzekerd van een project dat zal slagen op basis van de kwaliteit van de producten!

Er zijn verschillende soorten EPDM lijmen, zoals contactlijm en bodemlijm, in verschillende hoeveelheden. De lijmen worden gebruikt voor verschillende oppervlakten van het dak en wordt tweezijdig aangebracht. De bodemlijm kan gebruikt worden voor oppervlakten die recht en gelijk lopen. De contactlijm is de beste oplossing voor naden, randen en opstanden. Er is ook een drukvat van EPDM lijmen, die zeer handig in gebruik is voor grote oppervlakten dakbedekking. Hiermee kunt u tijd besparen en werkt u zeer kosteneffectief. Deze vaten bestaan uit 22 liter en het verbruik hiervan is circa 700 gram per vierkante meter. Zo kunt u meer dan 30m² voorzien van dakbedekking.

Bent u geïnteresseerd in dit product maar twijfelt u nog? Vele anderen gingen u al voor en EPDM lijm wordt met een 9 uit 10 beoordeeld door onze klanten. Bij de lijm wordt ook een gebruiksaanwijzing geleverd, zodat wanneer u er voor het eerst gebruik van maakt, het product ook makkelijk te gebruiken is. Heeft u vragen welke lijmsoort of welke hoeveelheid het beste bij uw project past? Of vragen over het product zelf? Neem dan eens contact met ons op en wij helpen u graag verder met de juiste informatie.

https://www.meiboom.eu/epdm-lijm