OBS Beukenlaan
Image default
Banen en opleidingen

Het outplacement in Deventer opent je ogen

Je bent ontslagen en bent nu op zoek naar een nieuwe baan. Je weet eigenlijk niet helemaal zeker of het werk dat je nu doet wel echt goed aansluit bij hetgeen waar je naar op zoek bent in een baan. Misschien vind je het wel een beetje leuk, maar ambieer je eigenlijk toch een ander soort beroep, maar weet je niet goed hoe je hier het beste mee van start kunt gaan. Er zitten hier natuurlijk een heleboel haken en ogen aan en je vraagt je af of het echt zin heeft om dit te gaan doen en dat je niet straks in een zwart gat valt en niet meer weet wat je moet doen als je eenmaal de keuze hebt gemaakt. Om hier achter te komen kan je een gesprek aangaan en een afspraak maken bij het gezellige outplacement in Deventer. Bij outplacement in Deventer is men gespecialiseerd in dit soort zaken en helpt men je graag om verder te kijken dan dat je neus lang is. 

Stramien

Je bent geneigd, bij het verliezen van je baan, weer te kiezen voor die zekerheid. Natuurlijk de zekerheid van het hebben van een baan op zich, maar daarnaast ook de financiële zekerheid dat dit met zich meebrengt. Misschien heb je wel een huishouden dat je moet runnen, zijn de vaste lasten erg hoog en kan je het je niet permitteren om zonder baan te komen te zitten. Maar dat betekent niet dat je dan maar werk moet gaan doen wat je helemaal niet ziet zitten en waar je dus ook helemaal geen geluk uit weet te halen. 

Gesprek

Door een gesprek aan te gaan met de coach van outplacement in Deventer kom je erachter waar nou echt jouw ambities liggen en waar jij daadwerkelijk van zou dromen. Misschien weet je het ergens in je achterhoofd wel al, maar heb je nog nooit de tijd genomen om hier echt over na te denken. Bij outplacement in Deventer zal je dit wel doen.