OBS Beukenlaan
Image default
Banen en opleidingen

Kompas Veiligheidsgroep: Uw Partner in Veiligheidstraining, Advies en Producten

Welkom bij Kompas Veiligheidsgroep, het vooraanstaande opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het verstrekken van BHV cursussen, EHBO- en VCA-trainingen, veiligheidsadvies en de verkoop van hoogwaardige veiligheidsproducten. Onze passie voor veiligheid en op maat gemaakte leeroplossingen stelt ons in staat om Nederland een stap dichter bij een veiligere toekomst te brengen.

Focus op Kwaliteit en Actualiteit

Als toonaangevende opleider hechten wij bij Kompas Veiligheidsgroep veel waarde aan kwaliteit en actualiteit. Daarom ontwikkelen wij onze cursussen intern, zodat we te allen tijde kunnen garanderen dat ze up-to-date zijn en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor kunnen wij onze cursisten optimaal voorbereiden op noodsituaties en ervoor zorgen dat ze snel en adequaat kunnen handelen.

Uitgebreid Cursusaanbod

Bij Kompas Veiligheidsgroep bieden we een breed scala aan cursussen. Onze basis BHV-cursus duurt één dag, terwijl de herhalingscursus in slechts een halve dag kan worden afgerond. Dit zorgt voor een efficiënte manier voor cursisten om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Naast BHV-cursussen bieden we ook EHBO- en VCA-trainingen aan. Onze EHBO-cursus leert cursisten hoe ze eerste hulp kunnen verlenen bij diverse medische noodsituaties, terwijl onze VCA-cursus cursisten helpt om veilig te werken en risico’s te herkennen.

Professioneel Veiligheidsadvies

Naast onze uitgebreide trainingsmogelijkheden bieden wij bij Kompas Veiligheidsgroep ook professioneel veiligheidsadvies. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen staan klaar om bedrijven te ondersteunen bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risico-inventarisaties. Hierdoor kunnen bedrijven een veilige werkomgeving creëren en voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.

Veiligheidsproducten van Topkwaliteit

In onze webshop bieden wij een breed scala aan hoogwaardige veiligheidsproducten. Van EHBO-koffers, brandblussers en AED’s tot verbandmiddelen en nog veel meer. Bij Kompas Veiligheidsgroep streven we ernaar om onze klanten een totaalpakket aan veiligheid te bieden.