OBS Beukenlaan
Image default
Mode en Kleding

Zo creëer je de juiste look op je bruiloft

Elke bruid wil eruit zien als een prinses. Helaas hebben de meesten geen team rond zich om haar op haar wenken te bedienen. Je zal het grotendeels zelf moeten doen. Bedenk daarbij dat hoe dichter de grote dag nadert, hoe zenuwachtiger je wordt. De kansen op te weinig slaap, koortsblazen of puistjes nemen toe. Toch zijn er enkele tips die je kunnen helpen op deze speciale dag.

 

Begin bij de bruidsjurk

De bruidsjurk is allesbepalend voor je look. Het is hét item waarrond je alles opbouwt. Bruidsjurken bepalen mee de sfeer van je huwelijk. Vindt dat buiten plaats, kan je een bruidsjurk met bloemenmotieven kiezen. Dat combineer je met bloemen in je accessoires, bijvoorbeeld op een diadeem of kam. Ook in je bruidsschoenen kan een verwijzing naar de natuur terugkomen maar vertrek altijd vanuit de jurk om je look te creëren.

 

Laat je huid stralen

Misschien heb je de nacht voordien geen oog dicht gedaan, toch zal niemand dat merken als je je huid laat stralen alsof je een uitstekende nachtrust achter de rug hebt. Je huid laten stralen is niet zo moeilijk. Een zachte peeling helpt al veel en in de meeste make-upwinkels vind je goedkope crèmes die je huid lichtjes doen oplichten.

De meeste schoonheidsspecialisten zullen een testbeurt voor de trouwmake-up zelf voorstellen. Sla die niet af. Als je iets niet mooi vindt aan de make-up, kunnen jullie rustig iets anders uitproberen. Dit geldt ook voor het kapsel. Er zijn veel boeken met bruidskapsels en vaak zal de kapster iets voorstellen. Zij heeft er dan ook ervaring in. Investeer ook hier in een testbeurt. Valt het tegen, dan is er tijd genoeg voor beter. Denk ook een aan betaalbaar ondergoed.

 

Ga op tijd naar bed

De avond voor je huwelijk ben je enthousiast en voel je je wel in voor een feestje. Doe het niet en raak zeker geen alcohol aan. Een kater op je trouwdag is vreselijk. Kies voor een lichte maaltijd om te vermijden dat je je de dag nadien in je bruidsjurk moet murwen, heel frustrerend. De trouwdag zelf is er eten genoeg.

https://www.jjshouse.com/nl/Bruidsjurken-c2/