Obs-beukenlaan

Top verloskundige in Den Haag gevonden

Als kersverse moeder van mijn eerste kindje weet ik dat het soms spannend kan zijn voor aanstaande moeders. Je wilt vanzelfsprekend het allerbeste voor jouw kindje. Ook als de baby nog veilig in jouw buik zit. Daarom ben ik zo blij met verloskundigenpraktijk Otis. Tijdens mijn zwangerschap, bij mijn bevalling en in de kraamperiode was onze verloskundige Marjet van Otis ons grootste steun en toeverlaat. Zij ondersteunde en begeleidde mijn vriend en ik waar nodig. Dankzij verloskundigepraktijk Otis ondervonden we deze bijzondere periode als een unieke ervaring. We hoefden ons nergens druk om te maken, Otis regelde alles voor ons. Het enige dat wij mochten doen, was genieten van ons baby’tje!

Verloskundigenpraktijk Otis

Ik woon zelf in Den Haag, dicht in de buurt van het gezellige Scheveningen, waar je overigens ook gebruik kunt maken van verloskundigenpraktijk Otis. De ervaren verloskundigen geven je heldere informatie en een veilig gevoel. Otis biedt je tips en handige links aan.

Verloskundige in Naaldwijk

Ook als je in de buurt van Naaldwijk, Voorburg, of Leyenburg woont, kun je terecht bij verloskundigenpraktijk Otis. Ze hebben 5 spreekuurlocaties, waar je altijd terecht kan.

https://verloskundigenpraktijkotis.nl/