OBS Beukenlaan
Image default
Cadeau

Zo maak je zelf e-liquids

 

De vraag die vaak wordt gesteld is hoe maak ik zelf e-liquids, en dit willen wij dan ook gaan beantwoorden in deze blog. Er zijn meerdere partijen die q-liquids verkopen, en de meeste partijen hebben een ruime keuze aan smaakjes. Denk aan; cherry cola, menthol, citroen, vanille en blauwe bes. Maar als je al een tijd een e-smoker hebt dan is er een grote kans dat je alle smaken al een keer hebt uitgeprobeerd. En dat je daarom een andere smaak wilt proberen. Gelukkig is het mogelijk om zelf te experimenteren met de smaakjes. De basis zijn namelijk aroma’s, die je kan samenvoegen, waardoor er een andere smaak ontstaat. Wij vertellen in deze blog hoe dat verder ter werk gaat.

Welke smaak kies jij?

Er zijn meerdere partijen waar je aroma’s kunt halen. De meest voorkomende e-liquids zijn vaak de fruit smaken, en die zijn ook in overvloed verkrijgbaar. Dit is dan ook niet gek, want de meeste rokers schakelen over naar e-sigaretten voor de verschillende smaakjes. De rokerige smaak valt namelijk niet bij iedereen goed in de smaak. Aangezien de kans op de loer ligt dat men daardoor alsnog verslaafd blijft, wil de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een stokje steken voor de fruitige e-liquids. Er is dus een aannemelijke kans dat fruitige e-liquids niet meer in de virtuele etalages staan binnenkort. 

Dit is het stappenplan

Wij leggen hier onder het stappenplan uit, omdat het op dit moment nog niet aan de orde is dat de fruitige smaakjes verdwijnen. Maar zelf e-liquids maken is altijd nog een optie. De producten die je hier voor nodig hebt zijn; aroma, base, nicotinebooster, een mengflesje en een naaldspuit. Als je deze producten in huis haalt, heb je de e-liquids zo gemaakt.  

 Tijd om te schudden! Nadat alle liquids samen zijn gevoegd, is het tijd om alles door elkaar te husselen. Doe dit ongeveer 30 seconden lang, zodat alle vloeistoffen goed door elkaar worden gemixt.