OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Loopbaancoaching Nijmegen: op weg naar uw nieuwe baan

Weer vaart in uw loopbaan in Nijmegen

U weet het niet meer. U bent uw baan kwijtgeraakt, en u bent nog meer kwijt: uzelf. Geen paniek. Natuurlijk is het een lastige periode, maar vertrouw erop dat die tijdelijk is. Het is wel belangrijk dat u weer focus krijgt, focus op een nieuwe baan die bij u past. Met een loopbaancoach Nijmegen kan er nog wel eens iets heel verrassends uit de bus komen.

Visie op werk

Het gaat er om dat u een visie krijgt, een visie die u leidt naar die baan die precies nu bij u past. Want de baan die u tien jaar geleden paste als een maatwerkpak of strakke jurk is wellicht nu niet meer zo passend. Door uw persoonlijke verandering, omstandigheden en groei bent u er misschien zelfs uitgegroeid. Met behulp van een loopbaancoach Arnhem ontdekt u wie u nu bent en waar u echt blij en gelukkig van wordt. Zij houdt u een spiegel voor en het spiegelbeeld gaat u antwoorden geven.

Sociale wereld

We staan niet alleen in het leven, nee we leven in een sociale omgeving. Zeker door de moderne technieken zijn we nog meer in contact met elkaar. Dat kan u mooie dingen brengen, maar u ook afleiden van wat echt belangrijk is. Hoe gaat u om met de mensen om u heen? Hoe bent u op de werkvloer? Uw karakter en sociale omgang zijn immers ook van belang bij het vinden van dé baan. Uw loopbaancoach Nijmegen neemt dat mee in de gespreksvoering.

Individueel of in een groep?

Vaak werkt individuele coaching al prima. Sommige mensen zijn echter nog meer gebaat door de sociale interactie in een groep. Is groepscoaching bij deze loopbaancoach Arnhem iets voor u? Dan komt het vast ter sprake in uw kennismakingsgesprek. Gun uzelf een traject waar u beter en sterker uit komt.