OBS Beukenlaan
Image default
Rechten

Claimen letselschade Zoetermeer

Als slachtoffer van letselschade, is het in de meeste gevallen verstandig om de hulp in te schakelen van een advocaat. Bij het indienen van een letselschade claim komt heel wat papierwerk kijken. Een letselschade advocaat kan dit u uit handen nemen. Voor het claimen van letselschade Zoetermeer, bent u aan het juiste adres bij Thomas van Dijk en zijn team. Al jarenlang lost hij zowel grote als kleinere zaken op. Van Dijk heeft dan ook de nodige ervaring en is erg bedreven in wat hij doet. U kunt ervan op aan dat uw zaak serieus en zorgvuldig in behandeling wordt genomen.

Van Dijk lost uw zaak op

Thomas van Dijk zet zich volledig in om uw zaak af te ronden met het gewenste resultaat. Uiteindelijk gaat het er immers om dat u de gewenste schadevergoeding ontvangt. Mocht dit om welke reden dan ook niet lukken, dan hoeft u ook niets te betalen. Letselschade advocaat Van Dijk werkt op basis van het no-cure-no-pay principe. Dit zorgt ervoor dat ook mensen met minder financiële middelen de hulp van een advocaat kunnen inschakelen. Van Dijk beschikt echter over de kennis en ervaring die u mag verwachten van een goede advocaat. De kans dat het gewenste resultaat wordt bereikt, is dan ook zeer groot.

LSA advocaat met ervaring

De afkorting LSA staat voor letselschade advocaat, maar niet elke letselschade advocaat mag zichzelf een LSA advocaat noemen. LSA advocaten zijn lid van de vereniging van letselschade advocaten. Dit wil zeggen dat zij een minimaal aantal jaren ervaring hebben en over de juiste kennis beschikken. Daarnaast zijn er nog een aantal eisen waaraan een LSA advocaat moet voldoen. Thomas van Dijk voldoet aan al deze criteria. Meldt uw zaak aan op de website, zodat u specialistische hulp kunt ontvangen bij het oplossen hiervan.

 

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/