OBS Beukenlaan
Image default
Zakelijke dienstverlening

Creëer een unieke beleving met bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe

Wanneer u naar een bijzondere vergaderlocatie op de Veluwe zoekt, zit u bij de Lunterse Boer aan het juiste adres. Deze unieke locatie bestaat uit een restaurant, hotel en vergaderruimtes. Er kan gebruik worden gemaakt van de verschillende faciliteiten maar deze kunnen ook worden gecombineerd. Wilt u na een vergadering blijven slapen? Of wilt u uw zakenpartners verrassen met een overheerlijk diner. Een van de bijzondere vergaderlocaties van De Lunterse Boer, is de perfecte locatie voor een zakelijke meeting. Wilt u graag tijd door brengen op een locatie die zorgt voor de nodige inspiratie. Sinds 1953 is deze locatie een begrip in Lunteren en het Veluwse landschap. Iedereen heeft andere wensen en daarom levert De Lunterse Boer maatwerk. Zo weet u zeker dat alles precies aansluit bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een locatie voor 5 of 50 personen, De Lunterse Boer helpt u graag verder, ook wanneer u op zoek bent naar een gezellige locatie om uit eten te gaan in de regio van Ede.

Ga uit eten in de omgeving van Ede op een unieke locatie

Plan een vergadering of bijeenkomt in zoals u graag wilt. De Lunterse Boer biedt verschillende arrangementen aan. Kies voor een dagarrangement of een meerdaags arrangement. Wilt u een vergadering combineren met lunchen en dineren? Wanneer u op zoek bent naar bijzondere vergaderlocaties waar u ook uit eten kan gaan in Ede op de Veluwe, is De Lunterse Boer een zeer geschikte plek. Deze expert biedt diverse mogelijkheden aan. Zo kunt u Het Theehuis gebruiken als locatie wanneer u een vergadering organiseert voor en kleine groep. Het is mogelijk om met een groep van maximaal 10 personen te vergaderen in deze ruimte. Mocht u een diner willen organiseren, is deze zaal beschikbaar voor een groep van maximaal 32 personen. Wilt u met een groep van maximaal 40 deelnemers vergaderen? Hiervoor zijn twee verschillende zalen beschikbaar, namelijk Dennen en Horst.

Bespreek de verschillende mogelijkheden

Wilt u graag tijd door brengen met uw zakenpartners in een van de bijzondere vergaderlocaties op de Veluwe? Of wilt u graag uit eten in de omgeving van Ede? Bij de Lunterse Boer kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met deze specialist.