OBS Beukenlaan
Image default
Sport

De weg van 10 kilo kwijt raken met een crosstrainer

Na de zwangerschap van mijn tweede kindje zijn mijn zwangerschapskilo’s niet meer weg gegaan. 3 maanden na de bevalling ben ik weer op de weegschaal gaan staan. Het was erg converterend om die hoge cijfers te zien. Het werd tijd om er eens iets aan te doen, op naar de sportschool!

Na een paar weken in de sportschool merkte ik al snel dat dit niet de ideale optie voor mij is. Je zit vast aan de openingstijden van de sportschool, als het druk is wacht je tot dat er een apparaat vrij is en soms voelde het als een nutteloos uurtje sporten waarvan ik dacht, heb ik überhaupt wel iets gedaan? Zo behaal ik mijn doel van 10 kilo afvallen niet. Opzoek naar iets anders.

Bewegen met de crosstrainer

Na een tijdje nadenken heb ik voor mezelf een crosstrainer aangeschaft. Zo kan ik thuis sporten wanneer ik wil, ideaal! Samen met een fitnessprogramma en in combinatie van een dieet ben ik aan de slag gegaan. Dit motiveerde mij zo erg dat ik elke dag wel op de crosstrainer te vinden was. Ik maakte schema’s voor mijzelf zodat ik elke dag langer vol hield en calorieën verbrandde. Het resultaat mocht er wezen, binnen 4 weken was ik al 5 kilo kwijt geraakt! Vol trots hebben we dit gevierd met een eetentje.

Op naar de laatste 5 kilo

Dag in dag uit stond ik mijn best te doen op die crosstrainer, ik voelde me fitter dan ooit. Door middel van een gepersonaliseerde programma op de crosstrainer verbrandde ik nog meer calorieën en bleef ik mij streng houden aan het dieet. Mijn conditie is hierdoor ook stukken beter geworden, het spelen met mijn kinderen gaat mij steeds beter af. Nu 6 weken verder heb ik mijn doel van 10 kilo afvallen bereikt! De crosstrainer blijf ik gebruiken om mijn gewicht en conditie op peil te houden.

https://www.flowfitness.com/nl/