OBS Beukenlaan
Image default
Sport

Fit worden? Boek snel en goed resultaat met EMS training

Wil jij eens een andere training uitproberen dan de trainingen die je bij een sportschool kan doen? En wil je wel graag een goed en het liefst ook snel resultaat boeken? Probeer dan eens EMS training.

Met EMS training kan je snel strak in je vel komen te zitten en gewicht verliezen, meerdere uren per week sporten in de sportschool is door deze training dus niet meer nodig. Twee keer in de week, voor de duur van 20 minuten per trainingssessie is voldoende om een optimaal resultaat te behalen.

De EMS trainingen kan je gewoon thuis doen. Zonder tijdsdruk. Je hoeft je niet meer druk te maken over openingstijden van de sportschool en lestijden. Ook hoef je niet meer te balen als je het vanwege drukte niet hebt gered om te sporten. Vanaf nu kan jij sporten wanneer het jou uitkomt. Ook als je beperkt tijd hebt zul je altijd wel een gaatje kunnen vinden om de slechts 20 minuten durende training uit te voeren.

Vraag jij je af of een training van slechts 20 minuten wel voldoende is om fit te worden en te blijven? Ja hoor, dit is echt voldoende! Een training van 20 minuten met EMS staat gelijk aan een 3 tot 4 uur durende training in de sportschool.

EMS apparaat en benodigdheden van Stimawell

Wanneer we bewegen stuurt het centrale zenuwstelsel onze spieren aan. Om de spieren te activeren worden elektrische signalen afgegeven. EMS doet precies hetzelfde, alleen dan van buitenaf via elektroden. Of de elektrische signalen nu vanuit het centrale zenuwstelsel of van buitenaf komen, de spieren reageren er precies hetzelfde op.  

Om een EMS training thuis uit te kunnen voeren heb je een aantal dingen nodig: een EMS apparaat, een stimulatiepak en bandelektroden. Het stimulatiepak draag je tijdens de training, hierin zitten de elektroden verwerkt die de spieren stimuleren. Het pak is uitgerust met 12 elektrodeparen, zodat alle belangrijke spiergroepen aangesproken kunnen worden. De bandelektroden zijn bedoeld om de spieren van je armen en benen te stimuleren. Het pak en de bandelektroden zijn verbonden aan het EMS apparaat, welke de elektrische signalen van het door jou gekozen trainingsprogramma afgeeft.

Heb jij interesse in deze manier van trainen? Voor meer informatie of het huren van alle benodigdheden kan je contact opnemen met Stimawell op nummer 033-303 77 68.

 

https://ikwilstimawell.nl/