OBS Beukenlaan
Image default
Sport

Bij Stepsonline vind je een gepast step voor elke activiteit!

Steppen is razend populair. Terwijl een step vroeger eerder iets voor kinderen was, zie je tegenwoordig steeds meer volwassenen met dit vervoersmiddel. Steppen is dan ook eenvoudig om te doen. Bovendien is het erg sportief. Je traint er zowel je been- als bilspieren mee, zonder dat dat je je erg in het zweet hoeft te werken. Ook als transportmiddel of om honden uit te laten wordt er steeds vaker voor een step gekozen. Wij bij Stepsonline beschikken dan ook over een ruim assortiment aan steps in alle vormen en maten. Van kindersteps tot steps voor volwassen, bij ons vind je het allemaal!

Veilige kindersteps

Steppen is ontzettend leuk voor kinderen. Erg gezond en ideaal om lekker in de frisse buitenlucht te spelen. Bovendien ontwikkelen kinderen zo een speelse manier hun motoriek. Bij Stepsonline beschikken we over verschillende kindersteps. Ten eerste heb je de kindersteps voor kinderen van 2-6 jaar. Deze steps beschikken over een goede balans en zijn vaak uitgerust met twee voorwieltjes. De kleine kindjes kunnen zo beter hun evenwicht bewaren. Voor de oudere kinderen van 7-14 jaar bieden we steps aan die voor verschillende ondergronden geschikt zijn.

Zo kunnen ze lekker door de straten of in het bos rondrijden. Voor de gevorderde steppers hebben we ook stuntsteps. Kindersteps moeten natuurlijk enorm veilig zijn. We zien er daarom steeds op toe dat elke step van topkwaliteit is!

Diverse steps voor volwassenen

Ook voor volwassen bieden we een uitgebreid assortiment aan steps aan. Wil je een step voor recreatief gebruik, om mee te sporten of als transportmiddel? Het kan allemaal! Om je conditie en lichaamsbouw te verbeteren, kies je best voor een sportstep. Deze stevige en lichte steps zijn ideaal om snel te steppen. Ga je vaak in het bos sporten, kies dan voor de cross step. Deze steps zijn sterker dan de sportstep en gemaakt om over ruig terrein te scheuren.
Gebruik je de step eerder vervoersmiddel? Kies dan voor een vouwstep. Deze opvouwbare steps kan je na gebruik makkelijk opbergen. Ideaal ook om mee in de trein of de bus te nemen. Tenslotte hebben we ook speciale hondensteps, ideaal voor een stevige wandeling met je huisdier!

Een step kopen doe je bij Stepsonline!

Zoals je ziet, vind je in ons uitgebreid assortiment een geschikte step voor elke activiteit. Omdat een goede kwaliteit zo belangrijk is voor ons, bieden we steeds een volledige garantie op de verkochte steps aan. Verder krijg je ook steeds 14 dagen bedenktijd. Is de step toch niet wat je verwacht had, kan je deze gewoon terugsturen. Contacteer ons nu op www.stepsonline.nl en we zullen met alle plezier gepaste step voor jou uitkiezen!

https://stepsonline.nl/