OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Uitzendbureau techniek: Easycrew

Ik maakte onlangs kennis met dit uitzendbureau techniek. Ik was namelijk enorm toe aan een nieuwe uitdaging en kon door de bomen het bos niet meer zien. In deze tijden zijn technische werknemers namelijk erg gewild. Ik heb me ingeschreven bij dit uitzendbureau techniek, waardoor ik nu weer een leuke baan heb waar ik iedere dag met veel plezier heen ga. De deskundige en professionele medewerkers van Easycrew hebben een baan gevonden die perfect bij me past. Daar ben ik ze vandaag de dag nog steeds zo dankbaar voor. Om deze reden deel ik mijn ervaringen met dit technisch uitzendbureau vandaag met je. Lees gauw verder.

Technische vacatures

De medewerkers van Easycrew helpen je bij het vinden van technische vacatures én helpen de openstaande vacatures binnen jouw bedrijf te vervullen. Of je nou op zoek bent naar een baan in de maritieme sector, of op zoek bent naar een geschikte kandidaat voor een functie. Easycrew helpt je verder. Dit is namelijk hét uitzendbureau, wervings- en selectiebureau in Nederland voor banen in de techniek. Ik wilde graag werken in de techniek, mijn huidige werkgever had destijds een vacature open staan. De recruiters van Easycrew hebben ons naar volle tevredenheid aan elkaar gekoppeld.

Technisch uitzendbureau

Dit technisch uitzendbureau is gespecialiseerd in het werven van maritiem en technisch personeel. Zo kun je kiezen uit vele maritieme vacatures uit de maritieme vacaturebank. Maar ook als personeel zoekende werkgever kun je gerust aankloppen bij de medewerkers van Easycrew. Dat heeft mijn werkgever een paar maanden geleden ook gedaan. Inmiddels zijn ik en vele anderen al weer een paar maanden werkzaam bij deze fijne werkgever. Ik had me veel eerder aan moeten melden bij dit technisch uitzendbureau

Complete ontzorging

Maar hoe maken de recruiters deze match tussen werkgevers en kandidaten? Wanneer je je als kandidaat inschrijft, gaan de recruiters op zoek naar een geschikte job én stomen ze je klaar voor het sollicitatiegesprek. Ben je werkgever en op zoek naar een kandidaat? Easycrew Recruitment Support voert graag de wervings- en selectiewerkzaamheden voor je uit. Dat kan gedeeltelijk, maar ook compleet! Hierdoor heb je er zelf geen omkijken meer naar. Zij ontzorgen zowel kandidaten als werkgevers. Voordat ik op sollicitatiegesprek ging bij mijn huidige werkgever, werd ik compleet klaargestoomd voor het gesprek. Ik wist precies wat te doen. En dat had het gewenste effect!

IJzersterk netwerk, persoonlijke aandacht en veel werkervaring

Wanneer je kiest voor de professionele dienstverlening van Easycrew, geniet je van een hoop voordelen. We zetten de voordelen voor je op een rij:

  • De medewerkers spreken de taal van de maritieme en technische sectoren
  • Persoonlijke aandacht voor onze opdrachtgevers en kandidaten
  • Beschikken over veel werkervaring in maritieme en technische functies
  • IJzersterk netwerk met kandidaten, werkgevers en onderwijsinstellingen
  • Easycrew staat 24/7 voor je klaar!
  • Een open sollicitatie is ook mogelijk!

Voor eeuwig dankbaar

Dankzij de deskundige medewerkers van Easycrew heb ik de baan gevonden waar ik al maanden naar zocht. Ik werk nu als technisch engineer op een schip. Zo leuk en leerzaam! Ik kan de recruiters van Easycrew niet genoeg bedanken. Ik raad iedereen aan om je aan te melden bij Easycrew. Als je werkt zoekt in de technische- of maritieme sector, maar ook als je personeel zoekt in deze sector!

https://www.easycrew.com/