OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

De juiste bruiloft decoratie maakt of breekt een bruiloft

De juiste bruiloft decoratie kan de bruiloft maken of breken. Voor de juiste decoratie voor dé dag van je dromen moet je bij BASMA Weddings wezen. Bij dit bedrijf kun je zelf ontwikkelde versieringen voor je bruiloft huren. Decoratie die iedere locatie omtovert tot het sprookje waar je altijd al van droomde. Je zult deze dag nooit meer vergeten. Voor mijn Marokkaanse bruiloft heb ik prachtige versieringen gehuurd bij BASMA Weddings. Ik denk nog iedere dag terug aan deze prachtige dag. Zo’n prachtige dag gun ik jou ook!

Een traditionele Marokkaanse bruiloft

Ondanks het feit dat ik al mijn hele leven in Nederland woon, heb ik toch gekozen voor een traditionele Marokkaanse bruilof of trouwfeest. Een grootse bruiloft in traditionele kleding, samen met onze grote familie. Ik wilde dat mijn bruiloft een echt sprookje werd! Nou, dat is het geworden kan ik je vertellen! Allemaal dankzij de decoratie we gehuurd hebben bij BASMA Weddings. Daarnaast hebben ze de locatie ook nog eens prachtig voor ons versierd.

I need that!

Een vriendin van mij organiseerde vorig jaar een Turkse bruiloft of trouwerij. Nadat ik die bruiloft bezocht had, vertelde ze mij dat de trouwlocatie compleet gedecoreerd is door de medewerkers van BASMA Weddings. Toen dacht ik: als ik ooit ga trouwen kies ik ook voor de decoratie van dit bedrijf. Ik was die dag zo onder de indruk van de prachtige locatie. Prachtige chique tafels en bride stages precies volgens de wensen van het bruidspaar. En de special effects niet te vergeten! Wauw, prachtig. I need that!

Vol verbazing

Na maanden van voorbereiding was het moment eindelijk daar: we gingen trouwen! Nadat ik wakker geworden was en opgemaakt was door de make-up artist, vertrokken we naar de trouwlocatie. Toen we daar aankwamen viel mijn mond open van verbazing. De locatie was nog mooier dan ik ooit had durven dromen. Echt waar. Ik heb meerdere keren met mijn ogen moet knipperen voordat ik me besefte dat dit mijn bruiloft was. Wauw! De gasten waren net zo onder de indruk als mijn partner en ik. Het was een geslaagde bruiloft die ik nooit meer ga vergeten. Ontzettend bedankt! Voor welke decoratie kies jij?

https://basmaweddings.nl/