OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

De architectuurfotograaf voor uw mooiste plaatjes

We kunnen tegenwoordig zelf de mooiste foto’s maken. Althans dat denken we. Ja, het is waar, met een beetje creativiteit komt u een heel eind. En de smartphones van tegenwoordig zijn stuk voor stuk uitgerust met een prima camera. Maar als u echt mooie foto’s van uw huis wil, bijvoorbeeld voor de verkoop, bent u toch echt afhankelijk van goede interieurfotografie.

Uw fotograaf aan en in huis

Uw huis verkopen is niet niks. Het is een spannende tijd. Hoeveel mensen komen er kijken? Hoeveel mensen zullen er een bod doen? Een deel van dat antwoord begint bij de presentatie online. Want wat is een huis zonder flitsende foto’s? Wie kan uw huis beter op foto’s vastleggen dan iemand met zeer ruime ervaring in interieurfotografie. Juist, de interieurfotograaf.

Architectonische plaatjes

Hoe krijgt u zelf een gebouw het best in een foto vastgelegd? Nou, in beeld nemen, een beetje zoomen en afdrukken zult u wellicht denken. Als dat uw antwoord is, dan wordt het hoog tijd om eens een kijkje te nemen in de wereld van de architectuurfotografie. Een gebouw fotograferen kan iedereen, een gebouw op zijn mooist weergeven op een foto, waarbij de fotograaf rekening houdt met diverse aspecten: tja, laat dat echt maar over aan de architectuurfotograaf.

Veel voorwerk

Architectuurfotografie is niet simpelweg naar een gebouw toelopen en een foto maken. Nee, u dient rekening te houden met de zon en het licht, met schaduwen. Wilt u dat het gebouw een warme uitstraling heeft? Of moet het voor een project juist koel en zakelijk overkomen? Wat doet u met andere elementen rondom het gebouw? Laat u ze voor wat ze zijn (het gaat immers om het gebouw) of neemt u ze mee in uw compositie? Juist, dit is werk voor iemand die professioneel is gespecialiseerd in architectuurfotografie.