OBS Beukenlaan
Image default
Vakantie

De Bollenstreek leent zich voor een heerlijke vakantie

Een fijne omgeving om op vakantie te gaan in eigen land is de Bollenstreek in Zuid Holland. De omgeving is zo veelzijdig en adembenemend dat je je hier geen seconde zult vervelen. Je kan hier genieten van de heerlijk geurende en prachtige bloembollenvelden in het voorjaar, de lang gestrekte stranden, de duinen en de eeuwenoude bossen in de omgeving. Naast de mooie natuur zijn de dorpjes en de steden in de buurt de moeite waard om een bezoekje te brengen. Ook op cultureel gebied is er genoeg vermaak en voor de kinderen zijn er meerdere pretparken en speeltuinen waar ze een dag plezier kunnen beleven.

Kampeerliefhebber? Ga kamperen bij camping Le Parage

Wanneer je een echte kampeerliefhebber bent is het absoluut een aanrader om je vakantie te boeken bij camping Le Parage. Le Parage is een kleinschalige camping bij Noordwijk aan Zee.

Noordwijk is een klein dorp dat aan het strand ligt. Camping Le Parage is gelegen midden tussen de duinen en de bossen. Het duingebied waar de camping aan grenst is het natuurgebied Hollands Duin. Op een steenworp afstand ligt het ruime strand Langevelderslag, een heerlijk rustig strand met meerdere faciliteiten.

De kleinschalige camping is uitgerust met ongeveer 20 plaatsen. Mensen die waarde hechten aan hun rust zijn zeer welkom. Op alle plaatsen ligt gras. Auto’s kunnen op de nabijgelegen ruime parkeerplaats geparkeerd worden. Aan alle gemakken wordt voorzien, zo kan je rekenen op:

  • Warme en schone douches en moderne sanitaire voorzieningen
  • Een verwarmde babyplaats
  • Een wasserette
  • Elektra-aansluitingen van 6 ampère op de caravanplaatsen
  • Watertappunten op de velden
  • Wifi
  • Kantine met televisie en een bar
  • Een sportveld
  • Een kinderspeeltuin

Vakantiepark Sollasi

Geniet je liever van je vakantie vanuit een vakantiehuis? Je kan een mooi vakantiehuis in Noordwijkerhout boeken bij vakantiepark Sollasi. Camping Le Parage en vakantiepark Sollasi liggen vlak bij elkaar en zijn van dezelfde eigenaar.

De omgeving rondom het vakantiepark is, net als bij de camping, werkelijk prachtig. Naast het vakantiepark ligt het Oosterduinse meer waar je heerlijk kan vertoeven. Ook bij het park ligt het strand Langevelderslag zeer dichtbij.

https://www.sollasi.nl/