OBS Beukenlaan
Image default
Vakantie

Wek je innerlijk kind door te slapen in een boomhut

Weet je nog, hoe je boomhut vroeger het veiligste plekje ter wereld was. Jouw boomhut was van jou. Jij, en niemand anders, bepaalde wie er binnen mocht komen. Je boomhut was je veilige fort, waar je even tot jezelf kon komen en alleen kon zijn als je dat wilde.

Eigenlijk zouden we als volwassene ook wel een boomhut kunnen gebruiken. Want wie kent het gevoel niet even onzichtbaar te willen zijn. Hoe heerlijk is het om even volkomen onbereikbaar te zijn. Geen werk-gerelateerde emailtjes, geen telefoontjes en geen WhatsApp. Niets en niemand waar je iets mee moet. Maar ja, je bent nu volwassen. Je hebt verantwoordelijkheden.

Maar het leuke aan volwassen zijn is dat we allemaal ons innerlijk kind in ons meedragen. Soms mag dat naar boven komen, bijvoorbeeld wanneer we met onze kinderen spelen. Dat innerlijke kind moet je koesteren.

Kom daarom eens naar Twente. Want in Twente, sowieso al een geweldige regio om tot rust te komen, kun je slapen in een boomhut. Sterker nog, je vindt in Twente verschillende boomhutten die perfect zijn ingericht voor een kort verblijf.

Hoe geweldig is dat? Heerlijk om jezelf even terug te trekken. Maar ook voor een weekendje met het hele gezin is slapen in een boomhut een unieke beleving.  Ga samen naar www.visittwente.nl voor een opsomming van de verschillende boomhutten die je kunt boeken voor een of meer overnachtingen.

Enne… natuurlijk, tegen je partner vertel je dat het je vooral leuk lijkt voor de kinderen. Maar we weten allebei natuurlijk wel beter. Geef toe aan de roep van je innerlijke kind en boek een paar unieke overnachtingen. We zullen het niet verder vertellen….

https://www.visittwente.nl/