OBS Beukenlaan
Image default
Vakantie

Glamping in Overijssel

Heb jij weleens van glamping gehoord? De kans is groot, want glamping is dé trend als het gaat om vakanties. Glamping staat voor GLAMorous camPING. Luxe kamperen dus. En voor die glamoreuze kampeervakanties hoef je niet af te reizen naar St. Tropez of Monaco. Een luxe kampeervakantie kan gewoon in eigen land. Bijvoorbeeld in Overijssel.

Overijssel heeft alles wat nodig is om jouw luxe kampeervakantie tot een succes te maken. Prachtige landschappen (we hebben er 8, waaronder Nationale Parken en Nationale Landschappen), hippe Hanzesteden waar je naar hartenlust kunt shoppen en terrasjes kunt pikken, en natuurlijk vriendelijke en gastvrije mensen.

Bovendien heeft Overijssel een aantal glamping accommodaties die tot de besten van Nederland behoren.

Wanneer je verblijft op een van de glampings in Overijssel staat bij aankomst alles al voor je klaar. Je safaritent, lodge of andere (unieke) accommodatie is volledig ingericht en gemeubileerd. Keuken en goede bedden zijn standaard, maar sommige glamping accommodaties gaan verder dan dat. Een aantal accommodaties hebben wifi en zelfs eigen sanitair. Je hoeft dus niet met de wc-rol onder de arm over de camping te lopen.

Als glamping-gast mag je vrij gebruik maken van alle accommodaties die de camping te bieden heeft. Het zwembad en restaurant staan geheel tot je beschikking. En als je kiest voor een glamping met een animatie-team heb je naar de kinderen helemaal geen omkijken meer.

Glamping in Overijssel is de perfecte vakantie. Je geniet van de rust en het buitenleven, terwijl je al het comfort hebt dat je nodig hebt.

Plan nu je volgende break. Ga lekker glamping in Overijssel. Kijk op www.visitoost.nl voor de beste glampings in de provincie en reserveer je verblijf direct. Tot snel, in Overijssel.

https://www.visitoost.nl/overnachten/glamping/