OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

De gebruiker staat centraal bij het rooming-in ziekenhuis meubilair van VAB

Rooming-in ziekenhuis stoelen en sofa’s voor de beste zorg

Producten die het comfort van zorgmedewerkers en patiënten verhogen. Dat is waar VAB met de ontwikkeling van medisch meubilair voor staat. Op basis van de wensen van ziekenhuispersoneel en gebruikers ontwikkelt deze onderneming uit Zwolle innovatieve producten, die veel mensen in ziekenhuizen blij maken. VAB is gespecialiseerd in fraai ontworpen rooming in ziekenhuis meubilair, waaronder slaapstoelen en slaapsofa’s.

Mooi ontworpen zit- en slaapmeubilair voor rooming-in

Het is fijn als een patiënt in een ziekenhuis of zorginstelling verzorgd kan worden door een familielid of dierbare. VAB heeft diverse rooming in ziekenhuis meubels, die geschikt zijn voor kraamsuites, maar ook voor de afdeling neurologie en voor kamers voor families. Het aanbod gaat van eenvoudige vouwbedden tot luxe zorgstoelen waarvan een bed gemaakt kan worden. Ook biedt het assortiment sofa’s met een modern design, die tevens een comfortabele slaapbank vormen. Voor dit rooming-in zit- en slaapmeubilair heeft VAB niet alleen klanten in Nederland, maar ook in andere Europese landen en het Midden-Oosten.

Hoogwaardig operatiekamer meubilair met veel gebruiksgemak

In de operatiekamer is meubilair van de hoogste kwaliteit een must, zodat een goede zorg mogelijk is. Voor chirurgen en behandelend personeel in de OK zijn er daarom uiteenlopende meubels, zoals stoelen, wagens en trolleys. Van een operatiestoel die met de voet bediend wordt tot een roestvrijstalen operatiewagen met een opstaande rand, het operatiekamer meubilair van VAB heeft altijd een weldoordacht design. Bij het ontwerp staan zowel het comfort van de patiënt als het gebruiksgemak van de behandelaar centraal.

Hans en Maks, de drijvende krachten achter VAB, hebben veel ervaring met de inrichting van ziekenhuizen. Zij willen graag het verschil maken voor mensen die in zorginstellingen werken en verblijven. Met de mooi ontworpen rooming-in ziekenhuismeubels en het praktische OK-meubilair heeft VAB voor elke zorgvraag een goede oplossing!

https://vab.nl/