OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Een feest met Bistro de Postkoets

Heeft u binnenkort een verjaardag, bruiloft, bedrijfsfeest of ander feest? Wilt u een grootschalig evenement organiseren? Bistro de Postkoets is daarvoor de ideale partner. Wij zijn een restaurant gevestigd in Haaksbergen. Echter gaat onze dienstverlening veel verder dan dat. Zo bieden we ook catering aan in de omgeving. Wij hebben onder meer de catering in steden als Enschede, Hengelo en Eibergen mogen verzorgen. Ook de muziek en verdere party en/of evenement toebehoren nemen we graag voor onze rekening.

Heerlijke hapjes en buffets

Of uw feest of partij nu groot of klein is, met 20 gasten of 500 gasten, wij kunnen de catering aan. Wij hebben namelijk ook veel ervaring met het verzorgen van catering voor grotere evenementen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld een lekker barbecue-pakket. Verder bieden we diverse buffets aan, hapjes, feestschalen, en een all-in arrangement. Dit laatstgenoemde is inclusief partytent, bar en koeling, alsmede een drankarrangement voor 4,5 uur.

Op uw eigen of op een van onze locaties

Feesten kunnen op eigen locatie georganiseerd worden, of op een van de locaties die wij aanbieden. Wij bieden mooie locaties aan, waaronder golf club het Langeloo, een ideale ruimte voor een gezellig feest. Ook een coverband of DJ kunnen wij voor u regelen.

Vraag om meer informatie

Klinkt u dit alles goed in de oren? Bel dan gewoon eens naar 053 – 572 8794, zodat wij u meer over de mogelijkheden kunnen vertellen. We staan u graag te woord.

https://www.bistrodepostkoets.nl/

Gerelateerde artikelen

Rijschool Enschede

Weggooien is zonde, gun kantoormeubilair een tweede ronde

Kopen of huren van een noodaggregaat