OBS Beukenlaan
Image default
Onderwijs

Een resultaatgerichte teamspeler

Houd je van afwisseling en zit regelen in jouw bloed? Vind je het leuk om met allerlei verschillende mensen te werken in een team en samen iets neer te zetten?

Dan is de projectadministratie opleiding bij Fabius Opleidingen echt iets voor jou. Er is geen speciale vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat je goed Nederlands spreekt en schrijft.

Wat is het?

Het kan van alles zijn. Het werk van de projectmedewerker is het informeren van het management, de bewaking van de budgeten en de voortgang, de communicatie tussen alle betrokken partijen, het organiseren van vergaderingen enzovoort. Het is dus heel divers en afwisselend. Dat maakt het uitdagend.

Waar en wanneer?

Het is een klassikale opleiding die je in de ochtend of in de avond kan volgen.

Het zijn tien lessen van drie uur (van 09:00 uur tot 12:00 uur of van 19:00 uur tot 22:00 uur). Er zijn meer dan vijftig locaties in Nederland waar je deze opleiding kan volgen. Zie hiervoor de website van Fabius Opleidingen www.fabiusopleidingen.nl.

Wat zijn de kosten?

De kosten voor deze opleiding bedragen € 2.050,00 bij betaling van een bedrag ineens, inclusief al het lesmateriaal en alle examens. Het belastingvoordeel is hier ook al bij inbegrepen. Bij betaling in termijnen betaal je iets meer wegens extra kosten. Als je je vroeg inschrijft ontvang je een vroegboekkorting Fabius Opleidingen. Dit kan wel oplopen tot € 75,00.