OBS Beukenlaan
Image default
Vakantie

Een ruim aanbod aan kampeerartikelen zoals voortenten

Meer dan 50 jaar ervaring. Daar bent u van verzekerd. Bij Coppens Rekreatie kiest u uit een ruime collectie aan onderdelen en accessoires. Van een caravan of camper inkoop tot aan kampeerartikelen zoals voortenten en van technische accessores tot aan casual en outdoor kleding. Naar wat voor kampeerbenodigdheden bent u op zoek? U kunt gebruikmaken van de overzichtelijke webshop, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in de ruime kampeerwinkel. Komt u een keer langs aan de I.B.C-weg 1 in Best. Ook is dit bedrijf altijd op zoek naar gebruikte campers en caravans. Ideaal als u uw model overweegt te verkopen.

Caravan inkoop van tweedehands modellen

U wilt uw huidige caravan of camper inruilen voor een nieuwer model. Of u merkt dat u de laatste jaren vaker in hotels verblijft, waardoor uw aangekochte camper of caravan niet meer rendabel is. In beide gevallen is het verstandig om te kiezen voor caravan inkoop. Deze kampeerspecialist koopt uw model graag van u in. Maar u heeft daarnaast ook de keuze uit een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehandse caravans, campers, voortenten en luifels. Hoogwaardige kwaliteit, daar bent u van verzekerd. Lijkt u dit wel wat? Neem gerust eens een kijkje en ontdek het actuele aanbod.

Diverse voortenten voor een comfortabele kampeervakantie

Slapen op de grond. Veel gedoe met opzetten en afbreken. Een natte tent mee naar huis en een auto vol met rotzooi. Dit is allemaal verleden tijd als u kiest voor een van de voortenten met een bijpassende caravan. Waar u dit vindt? Natuurlijk bij Coppens Rekreatie. U kiest uit verschillende modellen van enkel gerenommeerde topmerken. En met de service in de vorm van caravan inkoop weet u altijd dat u een caravan voor een scherpe prijs vindt. Wacht niet langer en breng dit weekend eens een bezoek aan de ruime kampeerwinkel in Best. U staat vast en zeker versteld van alle mogelijkheden.