OBS Beukenlaan
Image default
Vakantie

Glamping aan de Zeeuwse kust

Veel mensen weten het niet, maar de provincie Zeeland is een prachtige bestemming om je vakantie door te brengen. Niet voor niets komen de mensen die de genoegens van Zeeland wél kennen vaak jaarlijks (of zelfs vaker) terug naar de provincie.

Strandvakantie

Je zou verwachten dat Zeeland garant staat voor een heerlijke strandvakantie. Dat klopt. Zeeland kent in totaal ruim 600 kilometer strand, dus je hoeft nooit ver te zoeken naar een mooi plekje. Dat Zeeland bovendien de meeste zonuren van Nederland heeft is mooi meegenomen.

Strijd tegen het water

Zeeland is ook het bewijs van de Nederlandse strijd tegen het water. Na de Watersnoodramp van 1953 nam Nederland de uitdaging aan om herhaling te voorkomen. Daardoor heeft Zeeland een aantal technisch hoogstaande bezienswaardigheden, zoals de Zeelandbrug en de Oosterscheldekering. Bezoek Deltapark Neeltje Jans om alles te leren over de watersnoodramp en de Deltawerken.

Watersport

Het water is niet altijd de vijand. In Zeeland kun je volop genieten van het water, bijvoorbeeld door te zeilen of door andere watersporten te beoefenen.

Lekker sportief

Zin om op het land actief te wezen? De provincie kent een groot aantal fiets- en wandelroutes die je langs de mooiste plekken van de regio brengen. Of ga lekker paardrijden door een van de verrassend mooie natuurgebieden, zoals de Manteling van Walcheren of de Clings Bossen.

De ideale uitvalsbasis: glamping in Zeeland

Om al het moois dat Zeeland te bieden heeft te kunnen verkennen moet je natuurlijk wel een fijne plek hebben om te slapen en je eten te bereiden. Ga lekker glampen! Je verblijft in een luxe ingerichte tent, inclusief keuken, op een van de beste campings van Zeeland. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op www.glampings.com.

https://www.glampings.com/