OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

VCA onderaannemers

Wanneer u onderaannemers in dienst heeft, is het van belang om veilig te werken. Ongevallen moeten immers te allen tijde voorkomen worden! De VCA is een checklist, maar eigenlijk ook veel meer dan dat. Het is namelijk een divers programma waarmee bedrijven die diensten verlenen gecertificeerd en getoetst worden. Hierbij worden ze getoetst en gecertificeerd op hun VGM-systeem. Dit systeem wordt door steeds meer opdrachtgevers als grote eis gesteld. Het is dus een goed idee om de VCA onderaannemers te behalen en te behouden.

VCA bedrijfscertificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving

Met behulp van de VARIO software

De VARIO software die Incontroll ontwikkeld heeft maakt het behalen en behouden van de VCA een stuk gemakkelijker. Dit is een online managementsysteem. In dit systeem voert u simpelweg alle nodige informatie in waarmee u uw VCA certificaat kunt halen. Maar het behouden van dit certificaat is vooral heel belangrijk. Daarnaast is de VARIO software ook zeer bruikbaar voor het voldoen aan de kwaliteitsnorm van ISO 9001, VCA 2017 6.0 en ISO 14001.

Mooie VCA certificering

De software van Incontroll heeft geleid tot een mooie VCA certificering voor ons bedrijf. Wij zijn tevreden en zouden iedereen dit bedrijf aanraden!

https://vario-nederland.nl/