OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Europese of Chinese e-liquids?

p>China heeft de e-sigaret uitgevonden en is daarom hofleverancier van producten rondom elektrisch roken. Ruim 90% van alle e-sigaretten, met of zonder smaakje, e-liquids en starterspakketten komt uit China. Helaas is niet elke Chinese e-sigaret van de juiste kwaliteit.

De missie van E-liquidwinkel

Ik bestel mijn e-sigaretten enkel bij de webshop E-liquidwinkel. E-liquidwinkel levert geen e-liquid uit China. Puur omdat de kwaliteit van een e-sigaret niet te waarborgen is. De missie van E-liquidwinkel is: het aanbieden van kwalitatieve, smaakvolle en karakteristieke e-liquid uit Europa tegen een scherpe prijs.

Breed assortiment

E-liquidwinkel biedt een breed assortiment aan van Europese e-liquids. Ze gebruiken diverse scherpe prijsklassen. Al hun e-liquids worden volledig gefabriceerd met 100% food grade quality ingrediënten en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden (inclusief certificaat).

Mijn ervaring met E-liquidwinkel

Bij E-liquidwinkel koop ik dus gegarandeerd 100% Europese e-liquid, gemaakt en geproduceerd in Europa met enkel Europese ingrediënten. De medewerkers vertellen precies waar de liquids gemaakt worden, door wie, en wat de gebruikte ingrediënten zijn. Zo weet ik precies welke e-sigaretten en e-liquids ik koop! Wel zo veilig en handig. Ik waardeer de transparante werkwijze van E-liquidwinkel enorm.

https://www.e-liquidwinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

VCA onderaannemers

Mondhygiënist Amsterdam

Piekerpoli in 9 steden door Nederland