OBS Beukenlaan
Image default
Electronica en Computers

Hoe vaak poets jij je tanden?

Hoe vaak poets jij je tanden?

Wanneer je een willekeurig iemand de vraag stelt, hoe vaak ze dagelijks hun tanden poetsen, dan is het antwoord in de meeste gevallen ‘twee keer’ dat is op zich ook prima en wordt ook aangeraden door de meeste tandartsen. Toch doe je er goed aan om van twee, naar drie keer per dag te gaan, zodat je je tanden net iets langer fris en schoon kunt houden. Zo kun je na het ontbijt poetsen, maar ook na de lunch nog een keertje extra. Na een tussendoortje zal het vaak niet zo heel belangrijk zijn, maar wel als je net stevig hebt geluncht, is het wel zo prettig dat jij weer met een fris gevoel de middag kunt vervolgen. 

Welke tandenborstel gebruik je?

Tandenpoetsen, dat doen we als het goed is allemaal. Toch zijn er steeds meer mensen die een Elektrische tandenborstel verkiezen boven een normale. Hier is niet per se goed of fout, maar een elektrische is voor velen wel net een stukje fijner. De reden is vaak dat ze er een frisser gevoel aan overhouden, doordat je met deze tandenborstel een stuk beter bij lastige plekjes kunt komen.Je kiezen zijn bijvoorbeeld met een normale tandenborstel wat lastiger te bereiken.

Welke tandenborstel is het best

Als we gaan kijken naar de beste tandenborstel, dan komen we al snel bij de vergelijkingssite 5top uit. Hier worden namelijk allerlei verschillende apparaten tot in detail met elkaar vergeleken, zodat jij als consument een weloverwogen beslissing kunt nemen. Het maakt dan niet uit of het gaat om een tandenborstel, stofzuiger of andere apparaten, je vindt hier werkelijk van alles. Doe er dus je voordeel mee! Het is immers ontzettend zonde, dat jij een aankoop doet, waar je achteraf spijt van krijgt en wat met een beetje research prima voorkomen had kunnen worden.