OBS Beukenlaan
Image default
Electronica en Computers

Tips voor het goedkoop kopen van een wifi versterker

Tips voor het goedkoop kopen van een wifi versterker

De tip om goedkoop wifi versterker te kopen is vergelijken. Je kunt namelijk vandaag de dag niet alleen meer op de webshops de prijzen vergelijken van verschillende producten, maar ook kun je via platformen zoals Tweakers gebruik maken van een prijsvergelijker. Je ziet op dat moment waar je hem het beste kunt kopen, want vaak zit er wel een paar euro of tientallen euro’s verschil in bij de winkels en webshops. Bovendien mis je dus ook geen aanbieding meer, want dat wordt automatisch verwerkt op deze website. Al meer dan 23 jaar bestaat dit platform voor het vergelijken van tech producten.

TP Link het betaalbare merk voor wifi versterkers

Al 6 jaar heeft TP link de tp-link re650 waarbij je voor een betaalbare prijs een goede wifi versterker koopt. Hij heeft een gecombineerd draadloos netwerk waarmee hij een snelheid kan halen van 2600 mbps, wat erg hoog is voor deze prijsklasse. Bovendien beschikt hij ook over een aantal antennes, waardoor dode zones verleden tijd zijn. Je kunt ze namelijk zelf richten zodat je het beste signaal ontvangt op je apparaten. Hiermee kun je dus prima gamen op de WIFI in plaats van een LAN verbinding. Dit geldt eveneens voor het streamen van HD of 4K video’s.

Waarom gebruik maken van een wifi repeater?

Een wifi repeater of versterker kun je gebruiken om overal in huis een goed signaal te hebben. Vandaag de dag hebben we steeds meer apparaten en als je dat allemaal op de router doet, dan zie je de snelheid snel dalen. De wifi versterker kan ervoor zorgen dat het wat gelijkmatiger verdeeld wordt en daarmee heb je dan ook een betere snelheid op al je apparaten. Ook wanneer ze wat verder weg staan. Op deze manier kun je zorgeloos streamen en downloaden zonder haperingen. Zorg er dan wel voor dat je een internet provider kiest met een goede snelheid en bij voorkeur glasvezel zodat je er ook echt het maximaal haalbare uit haalt.