OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Kleinmetaal: groots in functionaliteit en toepasbaarheid

Spanbanden

Spanbanden zijn onmisbaar als u uw kostbare goederen op een veilige manier wilt vervoeren. Er is een enorme diversiteit als het gaat om spanbanden wat maakt dat enig onderzoek naar de juiste spanbanden op zijn plaats is. U zult versteld staan van de veelzijdigheid.

Katrollen

Heeft u voor uw bedrijf katrollen nodig dan zijn er diverse mogelijkheden. Bent u op zoek naar een enkel katrol met een vast oog of is voor het uitvoeren van uw klus een dubbele uitvoering met een vast oog en twee wielen meer geschikt? De verschillende uitvoeringen maken dat er voor elk wat wils is. U kunt uw klein materiaal direct via de webshop bestellen maar als u het liefst een eerst offerte ontvangt dan is dat ook mogelijk.

Karabijnhaak

Kleinmetaal is vervaardigd uit onder andere aluminium en rvs maar gaat uw voorkeur uit naar een karabijnhaak in het zwart of wellicht verzinkte karabijnhaken dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden. Altijd scherp geprijsd en snel leverbaar.

Staaldraadklem

Veiligheid is een belangrijk punt als het gaat om het bevestigen van uw staaldraad. U moet er toch niet aan denken dat het staaldraad losschiet en gevaarlijke situaties oplevert. Om de veiligheid te waarborgen kunt u gebruikmaken van een staaldraadklem. Staaldraadklemmen zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Bijvoorbeeld:

  • eivormige klemmen
  • simplex klemmen
  • duplex klemmen

Vindt u het lastig om te bepalen welke staaldraadklem het beste voor u is dan is het natuurlijk mogelijk om eerst contact op te nemen. Er zal dan met u worden gekeken naar de beste toepassing.

Als u op zoek gaat naar een staaldraadklem, katrollen, spanbanden of een karabijnhaak dan is het fijn te weten dat er veel keuze is.