OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Lasersnijden en lasergraveren

South Craft Laser

Door in zee te gaan met South Craft Laser doet je zaken met gepassioneerde, gespecialiseerde medewerkers die de lasertechnologie tot in de puntjes beheersen. De door hen gebruikte lasermachine snijdt en graveert moeiteloos in diverse materiaalsoorten.

Laser graveren

Het hout lasergraveren is een methode waarbij met een laser een logo, afbeelding of een tekst, blijvend op oppervlaktes van uiteenlopende materiaalsoorten wordt aangebracht. Hierdoor is het mogelijk, zowel op bestaande producten maar ook op blanco materialen in 2D en 3D te graveren.

Plexiglas laser snijden

De beproefde methode plexiglas lasersnijden is een methode waarbij een machine wordt gebruikt, die de mogelijkheid heeft met enorme precisie een oppervlak te verhitten. De laser maakt het op die manier mogelijk om plexiglas of een andere materialen, zeer nauwgezet te bewerken. Ben jij op zoek naar vormen die uitblinken in details, dan is de lasermachine hierbij een uitkomst. Het door jou gewenste ontwerp, wordt in de computer vormgegeven en vervolgens gekoppeld aan de lasermachine. Het eindresultaat is zeer nauwgezet, zonder slijtage en spaanders

Hout lasersnijden

Wil jij voor je bedrijf het bedrijfslogo gedrukt hebben in hout, dan is hout lasersnijden bij uitstek geschikt om dit vorm te geven op hardhout, Triplex, Multiplex en MDF. Leg jouw idee voor aan de bedreven medewerkers. Wie weet hebben zij nog aanvullende ideeën, die jouw bedrijfslogo er nog meer zullen doen uitspringen. Bij laser snijden, plexiglas lasersnijden en hout lasersnijden, zijn zoveel verschillende wensen uitvoerbaar, dat het zich loont om de website van South Craft Laser eens te bezoeken. Van ideeën voor een verjaardag, tot een bedrijfslogo of vaderdagscadeau, er is heel veel mogelijk. In alle gevallen zal de precieze vormgeving maken, dat het eindproduct volledig naar wens, zo optimaal mogelijk wordt geproduceerd.

https://southcraftlaser.com/