Maak gebruik van een betrouwbaar co packer

Kies voor een ervaren co packer

Macropack behoort tot de grootste co packers Nederland. Macropack is een betrouwbare organisatie voor het verpakken van uw producten. U kunt zowel producten met een vaste vorm, vloeibaar of in poedervorm laten verpakken. Hierbij staan uw persoonlijke wensen voorop, hoge eisen stellen aan het verpakken is geen probleem bij een professioneel co packer. U kunt zelf bepalen hoe de verpakking er uit moet komen te zien en waar deze zoal aan moet voldoen. De ervaren specialisten van Macropack vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Ga voor maximale zekerheid

De productveiligheid en kwaliteit staat absoluut op nummer één. Omdat Macropack bij de grootste co packers van Nederland behoort, weten deze experts u zeker goed te helpen. Laat uw producten verpakken in sachets, stickpacks, stazakken, doypacks, voorgevormde zakken, pillowbags of potten. De productveiligheid en kwaliteit staat voor Macropack voorop. U kunt vertrouwen op een zeer professionele afhandeling waarbij de veiligheid maximaal is gewaarborgd. Macopack behoort tot de beste co packers Nederland en heeft een louter positieve reputatie opgebouwd.

Sachetverpakking

Sachets zijn professionele zakjes. Deze kunnen ideaal worden gebruikt voor het verpakken van kleine producten, zoals bijvoorbeeld een proefverpakking. Sachets zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende materialen, maten en kleuren. De vele verschillende mogelijkheden zorgen dat de juiste sachet voor uw verpakking wordt gemaakt. Sachets kunnen worden voorzien van een kleine hoeveelheid voedsel. Dit zorgt dat uw product ideaal is voor het uitdelen als proefmonster. Sachets bestaan uit drie of vier zijden gesealde zakjes.

Ontdek de vele mogelijkheden

Macopack adviseert u graag bij het uitkiezen van de beste verpakkingsvorm. Jarenlange ervaring heeft er voor gezorgd dat bijna iedere manier van verpakken tot de mogelijkheden behoort. Vraag vrijblijvend om advies en ontdek de vele professionele en voordelige mogelijkheden van Macropack.

https://www.macropack.nl/