OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Magneet horgordijn

Hangt een oud kralengordijn in de deurpost, of heeft u nog helemaal geen middelen voor het buitenhouden van insecten? Dan is een magneet horgordijn geen overbodige luxe. Dit horgordijn sluit precies aan bij de deur en bij uw interieur. Ik kan de magnetische horgordijnen van Horrenbouw ten zeerste aanraden! In het verleden hadden we in de zomer en lente veel wespen in huis, wat ik er gevaarlijk vond. Ik ben namelijk allergisch voor insectenbeten. Dankzij de producten van Horrenbouw hebben wij nooit meer last van insecten in huis. Ik hoef dus niet meer bang te zijn!

Gebruiksgemak

Magneet horgordijnen zijn heel populair. Niet alleen omdat ze heel goed aansluiten, maar ook omdat ze zeer makkelijk zijn in gebruik. U kunt het gordijn heel gemakkelijk in elkaar zetten, u heeft alleen maar de magneetstrips nodig! Deze strips zorgen er voor dat het hor vanzelf weer sluit, dus hier heeft u zelf geen omkijken meer naar. Ik ervaarde dit als zeer prettig, want dan krijgen insecten geen kans om de woning binnen te dringen. De hor sluit immers direct weer nadat u naar binnen of buiten bent gelopen. U kunt kiezen uit verschillende maten en kleuren. Voor iedere situatie vindt u hier de juiste hordeur!

Meer dan magneet hordeuren

Bij Horrenbouw bent u aan het juiste adres voor meer dan een magneet horrendeur. Ook wanneer u op zoek bent naar een andere manier om insecten buiten te houden moet u hier wezen. Hierbij kunt u denken aan een schuifhordeur, vliegengordijn of een inzethor.

https://www.horrenbouw.nl/