OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Parasol verlichting kiezen

Hoe gebruik je LED strips?

LED strips wint de laatste jaren enorm aan populariteit, en dat is zeker niet vreemd. LED strips zijn niet alleen duurzaam, maar kunnen ook voor gigantisch veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Een LED strip wordt niet warm, geeft veel licht, en is ook nog eens dimbaar waardoor het bijzonder geschikt is om als sfeerverlichting te gebruiken. Daarom zie je LED strips tegenwoordig ook vaak als parasol verlichting. Je kunt tegenwoordig zelfs parasols kopen waarbij de LED strips al geïntegreerd zijn. Maar ook zelf LED strips aanbrengen aan je parasol is eenvoudig met de plakstrip.

Wat zijn LED strips op batterij?

Wil je liever geen snoer gebruiken bij je parasol verlichting, of heb je geen stopcontact in de buurt? Dan zijn ledstrips op batterijen de perfecte uitkomst. Door gebruik te maken LED strips op batterijen om de parasol te voorzien van verlichting kun je heerlijks ’s avonds onder de parasol genieten tijdens de zomer wanneer het wat donker begint te worden. Je kunt dan, als je dat wilt, gezellig buiten natafelen of een goed boek lezen. Je kunt ook LED strips aanschaffen die draadloos werken door middel van een USB oplader. Dan ben je nooit van batterijen afhankelijk. Doordat de LED strips dimbaar zijn, kun je genieten van een fijne sfeervolle verlichting of een fellere verlichting om een goed boek te lezen.

Hoe gebruik je RGB LED strips?

Door het gebruik van de RGB LED strips kun je iedere gewenste kleur creëren om de ruimte te verlichten. Door de kleuren rood, groen en blauw te mengen kun je eindeloos verschillende soorten kleuren creëren. Door gebruik te maken van de RGB LED strips kun je onder een parasol elke soort verlichting gebruiken die je wenst.

WS2811 digitale LED strip

De WS2811 RGB LED strip wordt ook wel de Dreamcolor LED strip genoemd. Met deze LED strip is het mogelijk om veel verschillende lichtkleuren te creëren. Bij de WS2811 zorgt een chip ervoor dat ieder LED segment op de strip individueel aangestuurd kan worden. Je kunt daardoor tientallen lichteffecten te creëren. Alles is regelbaar met een afstandsbediening.

 

https://123ledstrips.nl/